Статус: Офлайн
Повідом.: 1921
Повідом.: 1921
Re: Коронавирус (БФ)
Пролистал тут твои прошлые посты. Ты просто похож на тролля. Сильно похож.
Причём тут Сталин? Ты жить не можешь без Сталина?Сталін теж боровся зі злодіями. Він же не хотів навмисне виморити голодом українців, він лише хотів, щоб українці перестали розкрадати соціалістичну власність. А ми тут такі невдячні, виправдовуємо злодіїв, які крали по 5 колосків на полях!
Чи там не все так просто? Чи то Сталін у процесі боротьби зі злодіями сам створював такі умови, коли в українців з‘являлася додаткова мотивація красти колгоспні колоски? А, може, і ваксери теж у процесі порятунку людства випадково створюють умови, коли в українців з‘являється додаткова мотивація порушувати «заходи безпеки»? Наприклад, ці «заходи безпеки» самі сприяють поширенню вірусу? Показати на пальцях, як це працює?
Это контролируется на раз. И как это делать, могу понять даже я, дворник, а не то, что спецы.Бугага. Не сміши такими ідеями. На камеру колотиметься фізрозчин.
Ага, а ещё их даже можно купить. Это ж причина того, что с ними, наверное, можно не бороться. Замки не ставь на двери, всё равно ж кто-то умеет их открывать.З ********ами ти чудовий приклад навів Де їх купити - регулярно пишуть на стінах, і нема жодної потреби розказувати відкрито. Втім, мені навіть відкрито розказують час від часу, при тому, що я взагалі цією темою не цікавлюся.
Пролистал тут твои прошлые посты. Ты просто похож на тролля. Сильно похож.

Всё ж легко проверяется.