Re: Коронавирус (БФ!) - В Харькове открыли уже пять центров вакцинации. Три работают ежедневно
а так да должно быть 4е печати и еще подпись врача возле своей печати
P\S. короче вот разъяснения НСЗУ че должно быть в сертификате .
Бланк такого свідоцтва не обов’язково має бути жовтого кольору. Його можна роздрукувати на звичайному папері та заповнити вручну. Але обов’язково міжнародне свідоцтво має містити таку інформацію:
- прізвище ім’я по батькові пацієнта, яке заповнюється латинкою так само, як у - закордонному паспорті громадянина, або за правилами транслітерації;
- назва вакцини, дати отримання, назва виробника, серійний номер;
- інформація про лікаря, який вносив дані, його підпис, а також печатка закладу;
- підпис пацієнта.
печать две , но одна врача другая медучереждения( бывает круглая которая должна быть и треугольная ) мне отказывались ставить круглую мотивирую что нет вот тех самых заполненных граф в сертификате .Ну незнаю, у меня есть название вакцины, ну и мне кажется логичным чтобы оно было.
Но кстати, что-то я не понял тогда, а какая вам еще нужна печать если у вас печать врача + печать клиники? У меня, например, их только 2 (ну 4 на самом деле, по две на каждую прививку). Куда еще 5ю ставить?
PS, ну вот тут есть пример () тоже 4 печати.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а так да должно быть 4е печати и еще подпись врача возле своей печати
P\S. короче вот разъяснения НСЗУ че должно быть в сертификате .
Бланк такого свідоцтва не обов’язково має бути жовтого кольору. Його можна роздрукувати на звичайному папері та заповнити вручну. Але обов’язково міжнародне свідоцтво має містити таку інформацію:
- прізвище ім’я по батькові пацієнта, яке заповнюється латинкою так само, як у - закордонному паспорті громадянина, або за правилами транслітерації;
- назва вакцини, дати отримання, назва виробника, серійний номер;
- інформація про лікаря, який вносив дані, його підпис, а також печатка закладу;
- підпис пацієнта.