Смотря как быстро вычухается первая волна заболевших.
14 дней 50/50 или вычухался или умер
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Смотря как быстро вычухается первая волна заболевших.
Расчет то на молодое трудоспособное население. Дали фору 2 недели на очухаться14 дней 50/50 или вычухался или умер
Если чихнул - это 99% не корона. При нем насморк и чихание крайне редкое явление.Сегодня был в городе на рынке, и пару раз чихнул уже дома, я все?![]()
Ладно, я даже знаю, как ты сейчас выкручиваться будешь, поэтому оставим длительный процесс обсуждения того, что ты *****бол, и разойдемся на этом, ибо тема не об этом![]()

Мне удалось выхватить только 100-граммовый бутылек спирта 96%![]()

А что там в Интернетах пишут что на самом деле в Киеве тысячи, во Львове уже сотни, просто приказ дан панику не разводить, да и тестов нет поэтому пишут что угодно, но не К. Обманывают поди?
Ну не грязной, раздолбанной Одессе говорить об этом Харькову
Одессу зачухали вкрай. Что ж ваши местные власти не захотели привести город в порядок?
гастрабайтеры нада?Мобилизовали гражданскую оборону и набирают на работу полицейских.
В чем, ***ть, проблема ходить по улице?Люди, перестаньте ходити по вулиці без важливої на це потреби!
Закручивают нам гаечки ? За нарушение карантина штраф 2000 евро (20 000 крон) , если уехал к себе на дачу в другой район - штраф 1500 евро. Так что не удастся пересидеть в лесу или в горах. Всем сидеть по домам! Мобилизовали гражданскую оборону и набирают на работу полицейских.
И,самое главное,что все это все знают,но продолжают так поступать.Как говорится,мыши кололись,но продолжали есть кактусы...С нашим менталитетом - все эти ваши карантины - до жопы.
Nataliia Zhmurko-Chulevych
Мда, я вам скажу, з нашими людьми в нас коронавірус буде ще більш поширений, ніж в Китаї чи Італії. Бо в нас менталітет такий:
При ознаках хвороби люди:
1) При перших ознаках - «ай, то фігня, якісь соплі і кашель, то певно сезонне, алергія на перше весняне сонце, на траву, на зелень, на тьощу-свекруху, само пройде. Йду я на роботу, попчихаю по дорозі на всіх у маршрутці, поцілую ікони, оближу спільний посуд в офісі, покашляю на бухгалтершу».
2) Шось не «розсмоктується», вже є температура - в першу чергу треба написати в #людонькипорадьте, спитати поради баби, діда, сусіда, цьоцю Марусю з села (бо вона недавно теж хворіла) чим лікувати.
3) Послухавши порад «експертів» з народу - піти з тою температурою на базар за часником, цибулею, медом, настоянками на бруньках, піти до цьоці за коров'ячим молочком, до вуйка на сто грам (бо то найкраще лікарство). Обов'язково зі всіма поспілкуватися, розказати останні плітки, бо температура температурою, а про те, що сусідка цьоці має нового коханця з Італії і, зараза така, їде в Україну з ним і везе віруси - то ж гріх не обсудити таке. Вкінці на всіх вдячно покашляти і, взявши торбу з натуральними еколіками, піти додому.
4) Примочки з сечі не помогли, температура росте, кашель посилюється. Треба все-таки героїчно йти в аптеку за терафлю і вітаміном С, ще там поспілкуватися з людьми і спитати поради в аптекарів (вони ж фармацевти, вміють точно визначити «на око» який у вас діагноз).
5) Нарешті, якщо людина доживе, в напівпритомному стані викликати швидку, яка забере зразу всю сім'ю в лікарню.
Тим часом люди з базару, з церкви, з аптеки вже поцілувались і пообнімались з нами всіма.
Завіса.
PS. І наостанок. Люди, перестаньте ходити по вулиці без важливої на це потреби! Ну невже до вас не доходить, невже не бачите ситуації, яка розвивається кожну годину? Зробили вам карантин - сидіть вдома! Почитайте книжку, гляньте фільм чи купіть курси/вербінари онлайн, проведіть час з близькими! Панікувати не треба, але і гуляти, бо пригрілo сонце - теж! Можливо, ви і маєте сильний імунітет і спокійно протримаєтесь, але ви можете бути носієм!
Вся Європа сидить вдома, а українці безсмертні?!
гастрабайтеры нада?