4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Не то, чтобы мне интересно было пересказывать новости: птичек отслеживали. Передали так же, как получили - воздушно - капельным.
уже новость есть, что они уже больными поехали в тур.

ну мож конечно. птичек смотрели, по острову топтались, а там до этого больные грызуны какали, какашки высохли, и из под ног туристов попали им в рот.

Их как раз в карантине сейчас и держат, вернее развозят по местным карантинам спецтранспортом. Отпускают бессимптомных, насколько я полнял. Но из поля зрения не теряют.
Первые на мусорке хватанули, вдохнув достаточно для заражения. Передача только от грызунов, по видимому, уже не актуальна.
От цікаво. Симптоми з'являються, Коли людина вже захворіла.. Ходе вдень без симптомів, в зранку вже симптоми з'явилися. А за вечір ніч людина спілкувалася з іншими. І що? Передала їм.. Не розумію сенсу спостерігання. Така страшна хвороба, яка не лікується і може вбити мільйони, то треба всіх в карантин кудись зачинити.. Такий ризик розповсюдження... Все ж лікарі тупі.

От цікаво. Симптоми з'являються, Коли людина вже захворіла.. Ходе вдень без симптомів, в зранку вже симптоми з'явилися. А за вечір ніч людина спілкувалася з іншими. І що? Передала їм.. Не розумію сенсу спостерігання. Така страшна хвороба, яка не лікується і може вбити мільйони, то треба всіх в карантин кудись зачинити.. Такий ризик розповсюдження... Все ж лікарі тупі.
Ньюансів ми не знаємо, погані новини кращє продаються. Там мають діяти всеж якісь протоколи. Тому я б не узагальнював.

Назад
Зверху Знизу