Re: Коронавирус (БФ)
тогда "добро пожаловать в клуб"
а симптомы есть?
неа. не употребляла.

а симптомы есть?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
неа. не употребляла.
а симптомы есть?
цифры не мои, а умных людей, которые проводили исследования и вели статистикуМожет твои цифры 60-70% эффективности вакцины несколько преувеличены? И это очень мягко сказано.
а можна буль ласка посилання на ці британські наукові/cтатистичні дослідження з цими фактами? (англійську правда знаю тільки на В2, але думаю щось та й зрозумію)Хто скаже, чому в Шотландії, Британія, вакцинованих мре більше, ніж невакцінованих???
Шмурдяк лохам переляканим продавати
температура, вялость, насморк, чихание, подкашливание. горло першило, голова болит.
два пфайзера и подозрение на перенесенный ковид в период с 5 июля по 11 октября. И я снова в клубе.![]()
Потому что они не сами себе на бошки это зелёное ****ще надели. И надето это не ради тепла там или ещё чего-то похожего (как курточки), а ради лайков в инстаграмчике.
Только не рассказывай, что это не она лично надела, а фото из сети. Я это понимаю. Но чем больше это распространяют, тем больше находится *****ов, делающих то же самое.
У мужа еще 2 дня высокой температуры было и ломота в теле. Но в понедельник уже на работу собирается. не дождавшись результата государственного пцр![]()
а можна буль ласка посилання на ці британські наукові/cтатистичні дослідження з цими фактами? (англійську правда знаю тільки на В2, але думаю щось та й зрозумію)
п.с. тільки прошу хоч якісь більш-менш офіційні джерела, бо тут перед цим що вже тільки не було - і сайти німецької страхової скидали, і якийсь ізраїльский магазин, тощо, ну коротше типу "нате", як тупим лохам![]()
Добрый мальчик твой супруг. И себе, и - людям.
Хотя я сама собиралась к врачу только в понедельник, если не очухаюсь. Но сын погнал делать тест.
температура, вялость, насморк, чихание, подкашливание. горло першило, голова болит.
два пфайзера и подозрение на перенесенный ковид в период с 5 июля по 11 октября. И я снова в клубе.![]()
і шо допоміг тобі файзер?
Я 13,5 міс тому мав 1й ковід, середня тяжкість, і зараз 2й - легка форма (що абсолютно логічно - імунітет нікуди не пропити) - все без лівих шмурдяків та сертифікатів.
Всі знайомі, що мали шмурдякові щеплення - так само хворіють.
Всі знайомі, що не щепились, всі 2й раз хворіють ****огічно - легко. Причому в термін від 11 до 14 місяців після 1го разу.
Якщо хворів 1 раз - без понту ширятись, якщо тільки є бажання мати раптові міокардіти - тоді так, тре щепитись шмурдяками і плювати на придбаний імунітет.
Отвали.
Рада за тебя.
все звідси
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
шотландцям чомусь не допомогає , хоча зафайзеровані по саме не можу, більше 95%
...ну подивився я їхні Ексельки із Annual deaths and excess deaths 2021
в 2019 і 2020 роках надлишкова смертність збільшилась до 6000 людей, а у 2021 впала на 1000 після початку вакцинації... ну на таку невеличку країну непоганий результат.
В них взагалі вакциновано аж 75% населення і кількість смертей від коронавірусу є однією із найнижчих у світі.
ось ще графіки
від commonwealthfund.org
![]()
та bbc.com
![]()
ну і по США, усі штати не будем дивитись... ну нехай буде Техас, перше шо загуглив:
![]()
![]()
дякую ,але я за себе сам радію, бо слухаю Правильних фахівців і роблю як вони кажуть.
Не забудь про бустер - Ляшко каже, що він допомагає![]()
правда шотландцям чомусь не допомогає , хоча зафайзеровані по саме не можу, більше 95% - мабуть у них контрафактний файзер, чи пробзділось у консєрваторії ?
Причом тут хірург з Дніпра до вірусології на вул Пушкінській, до речі вона також Мечникова?
на кінець 21го там чітко видно, що трупи не на користь щеплених - ото і всещо треба подивитись. У амерів ****огічно.
Хвала королеві, що Британія починає відходити від європідерастії - брексіт їм пішов на користь.
Ти далбайоб просто і все. Нахуя мені думка хірурга про іммунологію, коли я маю чітку позицію фахових іммунологів, котра підтверджена життям?Ты такой тупой, что даже не смог прочитать из его биографии, что он ещё доктор медицинских наук, профессор, заслуженный врач Украины и возглавляет госпиталь в котором лечат наших военных, получивших ранения и травмы на фронте. С высоты своей образованности ты назвал его "каким-то хирургом", а потому не стоящим того, чтобы военные выполняли его рекомендации в т.ч и по вакцинированию. Тут он военных лечит, а тут калечит, призывая их всех вакцинироваться. ****ец, у тебя пушарик головного мозга.
К чему ты приплёл наш институт микробиологии и иммунологии, услышал знакомую фамилию И.И. Мечникова и решил блеснуть географическими знаниями города? Могу тебя познакомить с заведующей кафедры иммунологии этого института со стажем работы в нем не одно десятилетние, правда сейчас на пенсии. Она тебе подробно объяснит про пользу прививок и размеры мозга у ярых антиваксеров.
Все твои примеры и аргументы против вакцинации от ковида это не более, чем когнитивное искажение под названием "ошибка выжившего". При всех недостатках вакцин они увеличивают во много раз шансы легко перенести ковид и не ******* от него. Это официальная статистика . Всё остальное это бред малограмотных и невежественных *****ов вроде тебя.
ну я не знайшов тої інформації по вашим посиланням, можете будь ласка скинути точніше, де подивитися?
А фахівці, яким довіряю я - вважають, що вакцинуватися треба
Дякую, що нагадав про бустер.
Що небудь ще?
так я пошукав, там тільки зменшення кількості смертей на 10 000 людей,мені ліньки з телефону копатись - шукайте по датах., бо там наведені дані, саме на кінець року 2021.
Знаєш, за повний цикл щеплень, ще з часів совку, це вперше в житті мені кажуть: "ти ширнись щоб легко захворіти", бо раніше казали "щепись і не будеш хворіти". Так от тим що щепили раніше - не хворів ніколи, а шмурдяки то ви самі на собі випробовуйте.
ну там на ****ізах все вірно IgM впали, після щеплення або повторної хвороби - знову піднімуться.коли всі ****уни у халатах казали, що імунітет тримається лише на антитілах і є тільки 180 днів? 1й ****із через 3 тижні після 1ї хвороби, 2й ****із - там є дата.