Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Re: Коронавирус (БФ)

Ну так ти теж ****ів, що в тебе є імунітет до ковіду, 1:1 :ги:

так звісно ж він в мене є, бо я тиждень пацював з тим, хто хворів Дельтою - їли водній кухні, посуд був спільний (мили звісно ж гарячою водою) і їздили водному авто.
Я досі в нормі, а товариш теж перестав жувати соплі та кашляти.

так більше 180 днів - тут же ЗЕбуїни прописали, що якщо більше 180 днів - іди ширяйся.

Хоча вже всі провідні фахівці світу довели статистично, що природній імунітет потужніший за штучний і тримається в рази довше, бо навіть титр антитіл у хворівших падає в кілька раз повільніше, ніж при штучній вакцинації нехворівшого.

Полкан сказав? :ги:
Спитай дідуся Олєга, він тобі розповість

Кого он там долбать на службе будет?! Его задолбут раньше…

ніт, служба ***** :D

Зараз така робота, що якщо я ***** пошлю її, то ви всі без газу будете зимувати, а Україна транзит газу зупинить.

так звісно ж він в мене є, бо я тиждень пацював з тим, хто хворів Дельтою - їли водній кухні, посуд був спільний (мили звісно ж гарячою водою) і їздили водному авто.
Я досі в нормі, а товариш теж перестав жувати соплі та кашляти.

Ага, і *** 7,62 у діаметрі. Немає прямих доказів - нема довіри

Ах ты ж ****уняра!!!! Это как у товарища Дельту диагностировали?!!!!
«***будуяэтодельтабыла»?!

Ах ты ж ****уняра!!!! Это как у товарища Дельту диагностировали?!!!!
«***будуяэтодельтабыла»?!

Симптоми один в один, а звичайною говіндою він вже теж хворів, як і я.

так більше 180 днів - тут же ЗЕбуїни прописали
это рекомендации ВОЗ.
Своих же исследований нет, поэтому приходится ориентироваться на общие рекомендации.

Всё понятно, «****ун обыкновенный».

угу, мені подобаються такі слони... вони вірять лише тоді, коли йому в лоба залітає :іржач::іржач::іржач:
Вчиш їх, розказуєш - один *** якусь єбалу творять... до поки з того боку не приходять заліки здавати.

Так ото і ти.

это рекомендации ВОЗ.
Своих же исследований нет, поэтому приходится ориентироваться на общие рекомендации.

ВОЗ - це зброд уєбанів на підсосі великої фармацевтики. Вони зараз ****ять абсолютно дословно те, що рік тому ором кричали провідні імунологі, інфекціоністи та вірусологи.
От тупо дослівно повторюють те, що казав наш харківський професор з Мечникова, котрого цькували за те, що казав як фахівець, а не як уєбень-ЗЕбіл.

Его задолбут раньше…
это запросто.
Но я могу предположить, что если ковид его не добил, то прививка точно не добьет.
Если только не была сделана какая-нибудь подпольная, нигде не зафиксированная прививка, ну как типа спутником некоторые накололись. Тогда делать гоголь-моголь из прививок будет стремно.

угу, мені подобаються такі слони... вони вірять лише тоді, коли йому в лоба залітає :іржач::іржач::іржач:
Вчиш їх, розказуєш - один *** якусь єбалу творять... до поки з того боку не приходять заліки здавати.

Так ото і ти.

Поищи у себя симптомы Гонгконского *******а, я уверен, что ты найдёшь и их :)
Ишь ты ***ть, до чего вирусология дошла- газовики Дельту глазом диагностируют… Только *******ы придумывают спецтесты, чтобы отловить мутации вируса. А надо ж было просто Пушарика позвать…

С официального сайта по поводу переболевших:

Найчастіші питання щодо нових змін щодо нових правила міжрегіональних перевезень

*

З 21 жовтня набувають чинності нові правила міжрегіональних перевезень. Міністерство охорони здоров’я зібрало найчастіші питання щодо нових змін, з якими звертаються українці та відповідає на них.

▪️ Чи можуть ті, хто перехворів використати в транспорті COVID-сертифікат про одужання?

COVID-сертифікат на підставі одужання передбачений в додатку “Дія” та наразі перебуває на етапі тестування. Коли він стане доступним для користувачів “Дії”, тоді його можна буде використовувати для того, щоб скористатись громадським транспортом для поїздок між регіонами. Діяти такий COVID-сертифікат буде 180 днів.

▪️ Чи можна отримати паперову довідку про перенесену хворобу?

Отримання паперової довідки наразі не передбачено. Громадяни зможуть використати такий COVID-сертифікат в “Дії”, коли він стане доступним.

▪️ Чи можна показати сертифікат в Дії?

Так, для поїздок між областями можна показати цифровий сертифікат в додатку “Дія”. Підходить як “жовтий” внутрішній COVID-сертифікат (про отримання першої дози), так і “зелений” внутрішній COVID-сертифікат (про отримання повного курсу вакцинації).

▪️ Якщо я маю протипоказання до щеплення, чи можу я показувати таку довідку для міжрегіональних поїздок?

Наразі не існує затвердженої форми довідки про протипокази до вакцинації проти COVID-19.

Водночас, наголошуємо, що осіб, які дійсно мають абсолютні протипоказання до щеплення в Україні менше 1%. Йдеться про тяжку алергічну реакцію на першу дозу вакцини (анафілактичний шок) або гіперчутливість до одного з компонентів вакцини.

Постанова №1236 не передбачає, що громадяни можуть пред’являти під час міжрегіональних поїздок документ про протипокази до вакцинації.

Наразі громадяни можуть зробити ПЛР-тест або експрес-тест на COVID-19 та використати його у поїздках між регіонами.

Согласна. Но других нет.

так це не привід їх слухати. Аби я таких "фахівців" слухав і робив що вони кажуть - мене би закопали кілька років тому. Отже я звик думати власною головою і слухати реальних профі своєї справи.

вообще удивительно, что он на этой ветке хоть кого-то увидел :))
Покатайтесь в час пик по заводской и салтовской линиях для объективной картины.

от названия ветки метро не перестает быть метроМ :D

Поищи у себя симптомы Гонгконского *******а, я уверен, что ты найдёшь и их :)
Ишь ты ***ть, до чего вирусология дошла- газовики Дельту глазом диагностируют… Только *******ы придумывают спецтесты, чтобы отловить мутации вируса. А надо ж было просто Пушарика позвать…

ну розкажи тоді, знаток, від якого штаму твоя вакцина? Від Дельти, чи може від Британця - ти коли від цих двох будеш ширятись і чим???

Покатайтесь в час пик по заводской и салтовской линиях для объективной картины.
Сейчас более объективно — дневной междупик. Набивка ещё больше чем в пик. Кстати, после 20 парность падает, потому на СЛ, как минимум, количество пассажиров в вагонах растёт.

Назад
Зверху Знизу