Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Re: Коронавирус (БФ!) - В Харькове открыли уже пять центров вакцинации. Три работают ежедневно

а у кого в Дии есть уже сведения о вакцинации?
У многих.
У меня - на следующий день после запуска этой возможности.

Re: Коронавирус (БФ!) - В Харькове открыли уже пять центров вакцинации. Три работают ежедневно

У многих.
У меня - на следующий день после запуска этой возможности.

а у меня почему тто не дает дия такой информации ... и кстати справку об вакцинации обязательно на ЖЕЛТОЙ бумаге делать?

а у меня почему тто не дает дия такой информации ...
Должна быть самая свежая версия программы.
и кстати справку об вакцинации обязательно на ЖЕЛТОЙ бумаге делать?
Конечно необязательно! Зависит от степени "упоротости" конкретной поликлиники/семейного врача.

В мене після останнього оновлення дії з'явилась графа "вакцинація", зайшов, натиснув кнопку, підписав - з'явилось два сертифікати, внутрішній та міжнародний.

а у меня почему тто не дает дия такой информации ... и кстати справку об вакцинации обязательно на ЖЕЛТОЙ бумаге делать?

Тут в теме уже несколько раз отписывались - цвет бумаги значения не имеет.. ну разве, что для разнообразия))

В мене після останнього оновлення дії з'явилась графа "вакцинація", зайшов, натиснув кнопку, підписав - з'явилось два сертифікати, внутрішній та міжнародний.

Так просто? С первого раза? Головой крутили?

Крутіння головою є частину підпису - так, крутив звичайно.
Сподіваюсь їхній фейс-ід з часом використовуючи нові дані, що він отримує при скануванні моєї рожі, працюватиме краще. Поки сумно, але ж в нього лише фотки з заграну та привату до цього були.

Самая свежацшая!:yahoo: А сертификатов нет - ни у меня, ни у мужа:confused:
В поддержку написала, жду, когда отправит по месту вакцинации))
Прийдется таки к семейному идти, хоть бумажный получить...

Крутіння головою є частину підпису - так, крутив звичайно.

Вчера крутила, сегодня все утро... ура! Наконец получилось...А сертификатов почему- то нет... В хелси почти сразу появились .

Конечно необязательно! Зависит от степени "упоротости" конкретной поликлиники/семейного врача.

То дядя доктор шутит, не ведись :)

То дядя доктор шутит, не ведись :)
то надо просить своего терапевта шоб нащелкала данные в дия

Просто оставлю это здесь:

— Тобто щеплення стимулює Т-клітини й антитіла?
— Так, і насамперед воно стимулює саме клітинний імунітет. Інноваційні вакцини AstraZeneca, Pfizer і Moderna створені саме для того, щоб стимулювати передусім клітинний імунітет. Інформацію про вірус в організм вносить або вектор (AstraZeneca), або матрична РНК ( Pfizer і Moderna). Ця інформація зчитуватиметься в наших клітинах, і таким чином природним шляхом ми будемо стимулювати продукування Т-лімфоцитів.
— А китайська вакцина CoronaVac, яку зараз завозять до України, інноваційна? Вона викликає довіру?
— Вона також працює, але поступається ефективністю вище названим препаратам, бо застосована стара, традиційна методологія, що передбачає введення інактивованого вірусу, на який реагуватиме передусім гуморальний імунітет антитіл.
— Коли виникає більше Т-лімфоцитів — коли організм сам перехворів чи коли його щепили?
— Це дуже індивідуально. Може бути і так, і так.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Щас тебя VASR ***ми покроет... :ги:

Щас тебя VASR ***ми покроет...
та ну... VASR конкретно настолько палится
(начиная от злоупотребления смайликами), что вряд ли много кто его словесный понос читает...

Щас тебя VASR ***ми покроет... :ги:
А меня то за шо? :eek:
Мопед не мой, я просто разместил объяву (с). :D

Да, там всё хорошо, причём давно.
суда уже никто читать ничего не заходит , приходят только ribbentropА троллить и дозорять :D

В Израиле все хорошо, не дождетесь.
Как антивакцинаторы манипулируют статистикой.

Ага , только о переболевших ни гугу :(
IMG_20210829_134407_910.webp

IMG_20210829_135044_245.webp

Screenshot_2021-08-29-13-57-03.webp

Вчера вечером внезапно в хелси появились обе вакцинации, до этого не было вообще ничего, при том что первую дозу получил еще в апреле. И сразу же сделал сертификат в Дие.

И вышки 5G прям рядом

Назад
Зверху Знизу