Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.9%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 249 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 218 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1175
Re: Коронавирус COVID-19

Для инфы лучше кинь список лекарств, что тебе назначили.
Только будь готов к тому, что из них часть окажется фуфломицинами с недоказанной эффективностью, и тебе об этом здесь честно скажут.

Ну и "поболеть с книжкой, как грипп", скорее всего это был не грипп, или грипп, как сейчас модно говорить бессимптомный.
Почитай тему, тут про ядреный настоящий грипп в т.ч. с летальными исходами много было.
Я чуть в теме более чем, т.к. семья врачи все, не на пустом месте рассказал. Вся семья переболела уже давно, я последний, а две недели назад тестя похоронили, не выдержал лечения уже в больнице. Так что у меня полный набор опыта с плохими итогами тоже.
Список лекарств, от цефепима/денипима, мофлаксы, дексаметазона, меленам, корветин, тайгерон,сульбактомакс и прочие мелочи натрихлориды, пробизы, муцитусы и всякие таблетки от побочных. Не выписать все, ну опять же кому что зайдет, это *******.

Выборочно уменьшить население планеты от пожилых или с проблемами со здоровьем. Выживут сильнейшие и молодые, и самое главное-работоспособные.

Треба бути зовсім тупою твариною, щоб не знати, що випущеним на волю вірусом неможливо керувати, він живе своїм життям. Зараз вже хворіють вже і молоді.

Список лекарств, от цефепима/денипима, мофлаксы, дексаметазона, меленам, корветин, тайгерон,сульбактомакс и прочие мелочи натрихлориды, пробизы, муцитусы и всякие таблетки от побочных. Не выписать все, ну опять же кому что зайдет, это *******.

Тут вже не одна розумна людина після ковіду давала поради відносно того, що ліків проти ковіду немає і викидати тисячі гривень на ліки немає ніякого сенсу.

Я бы ещё добавил многомиллиардные вливания от государства разработчикам вакцин. Но в большей степени безрезультатно. Ну а про производственный бизнес вообще молчу - наварились все, от производителей масок, до производителей сложной мед техники.
Ти можеш сюди додати ще й свої ****ізи сечі і калу, але від всього цього не зміниться той факт, що ти тупий та безнадійний невдаха-совок. І ти скрізь шукаєш як би для себе пояснити причину твоїх невдач тим, що всї погані, неправильні - влада, наші лікарі, китайські(?)
вірусологи, ФБР, японська розідка і я , автор цього коментаря..:сарказм:

Тут вже не одна розумна людина після ковіду давала поради відносно того, що ліків проти ковіду немає і викидати тисячі гривень на ліки немає ніякого сенсу.

Ліків від вірусу не існує (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
), але сам вірус і не потрібно лікувати. Потрібно лікувати ускладнення від нього, накшталт бактеріального запалення легенів. А тут без ліків не обійтись, особливо без антибіотиків.

Зараз вже хворіють вже і молоді.
Молоді хворіли і хворіють і буду хворіти. А от смертність серед дітей і молоді - дійсно виросла з новими штамами, але не від агресивності вірусу, а від аутоімунної реакції сильного організму на вірус. Коли антитіла вбивають тіла організму разом з тілами вірусу.

Треба бути зовсім тупою твариною, щоб не знати, що випущеним на волю вірусом неможливо керувати, він живе своїм життям.
Носіння масок, карантини, локдауни, вакцинація - це пряме керування вірусом.

Ліків від вірусу не існує (
), але сам вірус і не потрібно лікувати. Потрібно лікувати ускладнення від нього, накшталт бактеріального запалення легенів. А тут без ліків не обійтись, особливо без антибіотиків.

Молоді хворіли і хворіють і буду хворіти. А от смертність серед дітей і молоді - дійсно виросла з новими штамами, але не від агресивності вірусу, а від аутоімунної реакції сильного організму на вірус. Коли антитіла вбивають тіла організму разом з тілами вірусу.

Носіння масок, карантини, локдауни, вакцинація - це пряме керування вірусом.
1. Ускладнення не від нього, а від бактеріальної інфекцїї

2. Не в лоб, так по лобі..не від вірусу , а від реакції на вірус, хто Вас так навчав, йпт..

3. ???? намагатись керувати вірусом.. але скоріше обмежувати, пристосовуватись до нього. Може війде, а може й ні.

Та тут же про що мова: дехто вважає, що вірус придумали люди, а я кажу, що то була б "російська *******"

на практике все знают насколько качественно проводят эти меры
Ну так на практике в мире и имеется 3 300 000 смертей за 1.5 года, и это только посчитанных +\-.
И по всему миру 3,4% от зарегистрированных случаев COVID-19 привело к летальному исходу.
Но многим, правда, этого мало, для того, чтоб "боятся вируса" им нужно все больше и больше смертей.

И какие это 4 вакцины? Прям Пфайзер уколят, если пожелаешь?
А шо, Пфайзер это таки мегарулез? Болгары скептики, поэтому в ковид не верят до сих пор, в вакцины соответственно тоже, так что колись чем хош. Если Астрой - то хоть завтра, Пфайзер - ну пару дней подождать надо. Так шо, Пфайзер это таки круто?
ЗЫ пока не ширяюсь ничем, погодю ещё, может через месяцок-другой, ежели евреи массово выдыхать не начнут.

А шо, Пфайзер это таки мегарулез? Болгары скептики, поэтому в ковид не верят до сих пор, в вакцины соответственно тоже, так что колись чем хош. Если Астрой - то хоть завтра, Пфайзер - ну пару дней подождать надо. Так шо, Пфайзер это таки круто?
ЗЫ пока не ширяюсь ничем, погодю ещё, может через месяцок-другой, ежели евреи массово выдыхать не начнут.
Да, Пфайзер круто в принципе во всём мире.
А в нашей стране Пфайзер вообще как в лотерею выиграть. Поэтому, странно читать, что у нас можно вот так просто прийти в поликлинику и уколоться Пфайзером.

Блин, рад слышать и видеть... Думал от голода двинул, ан нет... :)

))..

Украинские власти готовы запустить ковид-сертификаты в стране уже с июля.

Об этом заявил главный санитарный врач Украины Виктор Ляшко, сообщает РБК-Украина.

“Украина принимает участие в двух рабочих группах по введению ковидных сертификатов.
Одна — от ВОЗ, вторая — от ЕС.
Они предлагают определенные привилегии для привитых лиц.
То есть они могут посещать концерты, кинотеатры, ТЦ и т.д.
Что конкретно — это еще не решено”, – заявил Ляшко.

Со слов главного санврача, пока все данные о вакцинации вносят в электронную систему здравоохранения.
Параллельно c этим работает группа специалистов из Минздрава, НСЗУ и Минцифры, которая сотрудничает с ВОЗ и ЕС.
Они нарабатывают технические моменты, которые сразу после введения в ЕС введут и в Украине.

“Что будет утверждено ВОЗ — то будет и у нас, что будет в Евросоюзе — то будет и у нас.
С 1 июля мы готовы запустить такие сертификаты”, — подчеркнул Ляшко.

ZakharMilyutin
Мова йде про, як на мене, цілковито шахрайське вираховування "офіційних" відсотків ефективності ін'єкцій.

Цитую:

"Ефективність вакцини, зазвичай, повідомляється як відносне зниження ризику (RRR)...
95% для Pfizer, 94% для Moderna, 90% для Gamaleya (росіянський Спутнік - Перекл.), 67% для J&J та 67% для AstraZeneca.
Однак це слід розглядати з урахуванням ризику заразитися та захворіти на ковід, який різниться між групами населення та з часом...
Абсолютне зниження ризику (ARR).. враховує всю популяцію.
Його зазвичай ігнорують, оскільки він дає набагато менш вражаючий розмір ефекту, ніж RRR:
1,3% для AstraZeneca,
1,2% для Moderna
1,2% для J&J,
0,93% для Спутніка
та 0,84% для вакцини Pfizer."

Пояснюю на конкретних цифрах з випробувань Модерни, доступних на власному сайті виробника за другим посиланням

14 тисяч волонтерів отримали дві дози вакцини, ще 14 тис - дві дози плацебо.

З третього до десятого тижня після другої дози виробник "намацав" 11 ковід-позитивних серед вакцинованих і 185 - серед тих, що отримали плацебо.

Жуліки вбили в калькулятор 1-(11/185) і отримали 94% офіційної" ефективності",

яка базується на ідіотському припущенні, що ще 174 учасника вакцинної групи не підхопили ковід виключно завдяки вакцині.

І яка жодним чином не пояснює, чому його (ковід) в цей період не підхопили решта з понад 13,5 ТИСЯЧ учасників плацебо-групи
.

Абсолютне зниження ризику, про яке йде мова в наведеній науковій публікації (
) враховує різницю між інфікованими в загальній кількості волонтерів обох груп.

В результаті ефективність вакцинації по всім наявним ін'єкціям гуляє навколо 1%.
...

Я ничего не пропустила? Рибентроп еще не сдал ****изы?

Re: Спутник V или Pfizer?

Все очень сложно.
Код:
Seychelles will send samples taken from people who contracted Covid-19 for analysis in Kenya to understand why infections increased despite it having vaccinated a greater proportion of its population against the disease than any other nation
И это они не спутником вакцинировались!

ZakharMilyutin
Мова йде про, як на мене, цілковито шахрайське вираховування "офіційних" відсотків ефективності ін'єкцій.

Цитую:
В результаті ефективність вакцинації по всім наявним ін'єкціям гуляє навколо 1%.
Израиль ржот с этих 1%

ZakharMilyutin

Цитую:

Ох, і підрахйники.
Але тобі вже розтулмачили як виявляють коефіцієнт ефективністі. А Я добавлю, - а ти далі читав, що там в тексті подається?
Among all participants in the Per-Protocol Set analysis, which included COVID‑19 cases confirmed by an adjudication committee, no cases of severe COVID‑19 were reported in the Moderna COVID‑19 Vaccine group compared with 30 cases reported in the placebo group (incidence rate 9.138 per 1,000 person-years).
Мої вітання, - повністю вакцинована Модерною.:кручусь:

Де ті герої, що обіцали бити безмасочників?:D

70fcfaec80d9a3bced223.webp

Это ДР ХФорума или форумовка?

Назад
Зверху Знизу