3000 грн на місяць

Коронавирус

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення

Какой вакциной от коронавируса вы привились?

• Covishield

Голосів: 16 1.4%
  • Coronavac

Голосів: 166 14.1%
  • AstraZeneca

Голосів: 52 4.4%
  • Pfizer

Голосів: 339 28.8%
  • Johnson & Johnson

Голосів: 12 1.0%
  • Moderna

Голосів: 123 10.5%
  • Ещё не сделал прививку от коронавируса

Голосів: 250 21.2%
  • Делать прививку от коронавируса не буду

Голосів: 219 18.6%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1177
Re: Коронавирус COVID-19

Тобі такий висновок взагалі неможливо зробити самостійно. І нахіба воно тобі треба??
91677aff816c13e5d0b655d.webp

----------> ВОНО ЇБЕ ? <---------

Я уверен, что это никак не связано
Или наоборот таки связано
У нас радость в буфете :). В связи с выходом в желтую зону снова открыли курилку :), которая была закрыта на карантин

Пандемию можна було б зупинити ..

Звіт під назвою "Covid-19: Зробіть це останньою пандемією" уклала Незалежна комісія з питань готовності та реагування на пандемію.

Його метою було знайти відповіді на питання, як вірус убив понад 3,3 мільйона людей та заразив понад 159 мільйонів.

"Ситуації, в якій ми опинились сьогодні, можна було запобігти", - заявила журналістам співголова комісії Елен Джонсон Сірліф, колишня президентка Ліберії.

"Це пов'язано з незліченною кількістю невдач, прогалин і затримок у готовності та реагуванні", - додала вона.

Колегія стверджує, що надзвичайний комітет ВООЗ мав оголосити спалах в Китаї надзвичайною ситуацією на міжнародному рівні за тиждень до того, як він це зробив - на своєму першому засіданні 22 січня минулого року, замість чекати до 30 січня.

Наступний місяць після декларації ВООЗ був "втрачений", оскільки країни не вжили відповідних заходів, щоб зупинити поширення вірусу.

Потім ВООЗ стримували власні правила, згідно з якими обмеження на поїздки мали бути крайнім заходом, а Європа та США витратили весь лютий і почали діяти лише тоді, коли почали переповнюватися лікарні.

В той час, коли країни мали готувати свої системи охорони здоров'я до напливу пацієнтів із ковідом, значна частина світу зав'язла у боротьбі за захисне обладнання та ліки за принципом "переможець забирає все", йдеться у звіті.

Щоб запобігти черговій катастрофічній пандемії, звіт пропонує ключові реформи:

ВООЗ повинна мати глобальну раду з питань загрози здоров'ю, яка має право притягувати до відповідальності держави-члени
Повинна існувати система нагляду за хворобами для публікації інформації без схвалення зацікавлених країн
Вакцини мають бути віднесені до загальнодоступних благ і повинен існувати механізм фінансування боротьби з пандемією
Співголова групи та колишня прем'єр-міністр Нової Зеландії Гелен Кларк заявила, що "критично важливо, щоб ВООЗ мала широкі повноваження".

"Якби обмеження на поїздки були введені швидше та ширше, це створило б серйозну перешкоду для швидкого поширення хвороби, і це залишається незмінним сьогодні", - додала вона.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Re: Пандемию можна було б зупинити ..

Я хотел запостить это, но оно было на каком-то говносайте со ссылкой на российскую службы бибиси, а по ссылке нихера. Ну да ладно:D Посмотрим, что будет с этой:D
Я так понимаю, все, кто умный хотя бы как ты, или около того (понятно, что умнее быть не может, у тебя каждый второй пост о том, что ты умный, а остальные долбойобы)))) должны восхититься вотэтойвот хуйней? Дать больше полномочий ВОЗ, а не упразднить это недоразумение, заставить страны семёрки снова скинуться, ну и дальше по тексту?

ПС ехал сегодня в троллейбусе, услышал ругань. Один чорт наехал на другого, чтобы тот надел маску. То, что всем остальным похуй было, то ладно))) Так вот, о чем это я?))) А, да. Тот, на которого наехали, говорит:
- та заебали вы уже с этими масками, ты еще скафандр надень!
Ответ охуенен:
- да, скажут надеть - надену! Т.е. он в маске не потому, что опасно без нее и он боится заразиться и все остальное. Нет, ему сказали надеть - и он надел.
Пиздец. Что случилось с людьми?

Дед, анализ сделал? :)

дед, ты не в синагоге - задали вопрос, отвечай. Или ты бухэнькый был, когда писал, что после праздников "блябудуя" сделаешь анализ?

У меня пенсии не хватает, во-первых, а во-вторых, вы ж тут все хором меня отговаривали.
Так шо, сделал тест или нет?:D
А то ты, блядь, как в том фильме, где один другому говорит - прыгаем! и сам остаётся на крыше, когда второй летит вниз:D:D

Всё дед, опозорился ты на весь ХФ... :(

ПС ехал сегодня в троллейбусе, услышал ругань. Один чорт наехал на другого, чтобы тот надел маску. То, что всем остальным похуй было, то ладно))) Так вот, о чем это я?))) А, да. Тот, на которого наехали, говорит:
Ответ охуенен:
- да, скажут надеть - надену! Т.е. он в маске не потому, что опасно без нее и он боится заразиться и все остальное. Нет, ему сказали надеть - и он надел.

Неужели в Украине появляются люди с европейским образом мышления? Не верю :D Наверное, мигрант родителей навещал. Немецкого акцента не было? :D

Я хотел запостить это, но оно было на каком-то говносайте со ссылкой на российскую службы бибиси, а по ссылке нихера. Ну да ладно:D Посмотрим, что будет с этой:D
Я так понимаю, все, кто умный хотя бы как ты, или около того (понятно, что умнее быть не может, у тебя каждый второй пост о том, что ты умный, а остальные долбойобы)))) должны восхититься вотэтойвот хуйней? Дать больше полномочий ВОЗ, а не упразднить это недоразумение, заставить страны семёрки снова скинуться, ну и дальше по тексту?

Ответ охуенен:

:confused::confused: Так про що цей коментар?? З людьми нічого не відбулось, хоча повинно було б..Вони такі, як і раніше, одні освічені, а інші хіба що арифметику знає, та граматику.Ті, що хоча б більш менш освічені ті змінили свою поведінку, а решта ніяк, бо думають, що все це обман..

Re: Спутник V или Pfizer?

После того как наиграются с векторами, ждём выход на рынок нормальной полноклеточной вакцины с индукцией широкого спектра антител от вариативных штаммов, которых уже штук 20 бегает

І хто назве тебе освіченим? Ти ж сам вирішив за всіх, що вони собі думають:D

:confused::confused::confused::confused:Той, кто вчився гарно в університеті, а може й не в одному, легко відрізняє тих, хто також вчився, тобто освічених, з освітою, від тих, хто навіть в школі або труднощі мав, або бажання вчитися не мав. Де тут труднощі???????? І я не вирішував за всіх, а тільки за тих, декількох, чиї коментарі почитав.

Вы тут подохуели:D
Один самый умный, другой вообще со всем хф себя ассоциирует:D

:confused::D А через декілька коментарів сам же пише:
Сьогодні, 17:44
Oleg66

І хто назве тебе освіченим? Ти ж сам вирішив за всіх, що вони собі думають
:D

Re: Спутник V или Pfizer?

мне вот интересно, а шо случилось с предыдущими 4 вакцинами..:незнаю:
надеюсь их кинцо *Спутник* не документальное?..:D:D

Ждём волну аутоиммунных болячек, но корреляцию с вакцинацией хрен докажешь, если даже родственники врачей, которые погибли от осложнений ковидлы не всегда могут страховку получить, хотя те явно работали с ковидниками.

В медицине доказательная база всегда вероятностная и часто весьма спорная.

Интересно, а если еще где-нибудь , кроме Израиля, бабахнет, карантин потеряет свою актуальность?

тетя, а ты догадываешься, почему среди лауреатов Нобелевской премии так мало женщин?

Но единcтвенный человек в мире, который получил Нобелевку в двух разных науках (физике и химии)-Мария Кюри

CDC.gov

Но единcтвенный человек в мире, который получил Нобелевку в двух разных науках (физике и химии)-Мария Кюри

Я подозреваю, что скоро выяснится - это был транствестит.

CDC.gov

Оттуда же:
...
Что мы ещё не знаем?
Насколько вакцина эффективна против мутаций вируса, вызувахыщеги Ковид 19.
Как хорошо вакцина защищает людей с ослабленной имунной системой.
Как долго вакцина может защищать людей.
...

Вот и желают узнать.

Назад
Зверху Знизу