Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Коломойський відкрив дві фірми з виробництва зброї та боєприпасів

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Там похоже,не завод, а так-сборка. Боеприпасы-да,можно. Стволы (в смысле стволы к оружию)-сложное производство, там кроме станков,лаборатория нужна с кучей наработок и т.д. Другими словами,не парьтесь, это просто бизнес под хотелки богатых.

не планируют перестать стрелять?

Ага, і за Зєлєнского ти нє галасавал. Ти галасавал протів Пораха.

От жеж піздабол ватний

Ясен хуй, я голосовал против Пороха, потому-что Порох Мародёр, сотрудничал с Гепой, и выгнал из Украины личного врага Хуйла Саакашвили.

ЗЫ Хруй, ты хуесос.

ага і поставив людину яка за перші пів року нашкодила Україні більше ніж всі попередні разом взяті.

Ти випадково не лох?

1. Да, доллар по сто, я знаю.

2. Хруй, это ты покатиловско-бабаёвское лошаро-чепушило. От тебя гавном воняет, сто-пудово.

1. Да, доллар по сто, я знаю.

2. Хруй, это ты покатиловско-бабаёвское лошаро-чепушило. От тебя гавном воняет, сто-пудово.

Така відповідь дає зрозуміти що в тебе відсутні контр аргументи.
Отже етап заперечення що ти не лох пройшов.
Нарази ти на етапі торги, наскільки ти лох. І тут намагаєшся порівнятись зі мною, мовляв я ще гірший :D проте ти ж сам розумієш як тебе трахнули.
Наступнийм етапом буде прийняття, звісно якщо в тебе вистачить ватних мізків, щодо чого я дуже сумніваюсь.

Такі відповідь дає зрозуміти що в тебе відсутні контр аргументи.
Отже ти етап заперечення що ти не лох пройшов. Нарази ти на етапі торги, наскільки ти лох. І тут намагаєшся порівнятись зі мною, мовляв я ще гірший :D проте ти ж сам розумієш як тебе трахнули.
Наступнийм етапом буде прийняття, звісно якщо в тебе вистачить ватних мізків, щодо чого я дуже сумніваюсь.

Хруй, хорошо, что у тебя есть автомобиль, и ты воняешь гавном там, а не в харьковском общественном транспорте. :пиво:

Звідкіль знаєш? В баню на каву замовлявся?
Есть сливы из надёжных источников. У меня есть ещё телефоны Зеленского, Ляшко, Тимошенко, Рабиновича, Богдана, Разумкова, и Гончарука.

Хруй, хорошо, что у тебя есть автомобиль, и ты воняешь гавном там, а не в харьковском общественном транспорте. :пиво:

Ба як лущить пєрдак ватний.
Все життя ти будеш жити пам'ятаючи як тебе трахнули :клас:

Есть сливы из надёжных источников. У меня есть ещё телефоны Зеленского, Ляшко, Тимошенко, Рабиновича, Богдана, Разумкова, и Гончарука.

ти елітний транс :клас:

#свінарчукі #дєньгінакрові #людіусталіатвайни і вот ето вот всьо

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну шо, зелохі! Кофу піть ідьом? :зе:

Так то для охоты оружие и боеприпасы. На порохоботов охоту откроют :D:D:D Говорят, в Покотиловке старт сезона :D:D:D

оружие-то для убийства русни? Это же русофобия!!111

Пули для дробашей, которыми беркутня расстреливала людей на Майдане, завозились из хуйлостана, у нас производства таких спецбоеприпасов не было, хотя было несколько патронных заводов, выпускавших обычные патроны.
Не исключено, что Коломойша отрыл производство именно таких патронов и свето-шумовых гранат, в преддверии грядущего 3-го Майдана.
Так шо, я бы так не радовался.

Пули для дробашей, которыми беркутня расстреливала людей на Майдане, завозились из хуйлостана, у нас производства таких спецбоеприпасов не было, хотя было несколько патронных заводов, выпускавших обычные патроны.
Не исключено, что Коломойша отрыл производство именно таких патронов и свето-шумовых гранат, в преддверии грядущего 3-го Майдана.
Так шо, я бы так не радовался.
если шо, то опять подвезут из хуйляндии - какие проблемы-то?
а чтобы окупить постройку завода, это ж надо майданы 3 раза в год проводить.

Назад
Зверху Знизу