a999
A
Ватнік що топив за Зєлю ..в НАТО? Рілі?
От ждеж піздло безсовістне![]()
Хруй, ты ебанько. Я тут на ХФ за НАТО топил, когда ты с автоветки не вылазил.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ватнік що топив за Зєлю ..в НАТО? Рілі?
От ждеж піздло безсовістне![]()
Хруй, ты ебанько. Я тут на ХФ за НАТО топил, когда ты с автоветки не вылазил.
коХФа массового поражения в помытых одноразовий стаканчикахКстати, а шо за зброю будет делать Коломойский, кто знает?
+41791563692 - телефон Коломойского. Позвони, спроси.Кстати, а шо за зброю будет делать Коломойский, кто знает?
+41791563692 - телефон Коломойского. Позвони, спроси.
Ага, і за Зєлєнского ти нє галасавал. Ти галасавал протів Пораха.
От жеж піздабол ватний
+41791563692 - телефон Коломойского. Позвони, спроси.
ага і поставив людину яка за перші пів року нашкодила Україні більше ніж всі попередні разом взяті.Ясен хуй, я голосовал против Пороха
ага і поставив людину яка за перші пів року нашкодила Україні більше ніж всі попередні разом взяті.
Ти випадково не лох?
Та пиздишь ты, как Троцкий. Ты, стопудово ещё за Януковича голосовал в 2010-м.![]()
я ж не такой ебанутый как зелеботы
1. Да, доллар по сто, я знаю.
2. Хруй, это ты покатиловско-бабаёвское лошаро-чепушило. От тебя гавном воняет, сто-пудово.
Такі відповідь дає зрозуміти що в тебе відсутні контр аргументи.
Отже ти етап заперечення що ти не лох пройшов. Нарази ти на етапі торги, наскільки ти лох. І тут намагаєшся порівнятись зі мною, мовляв я ще гіршийпроте ти ж сам розумієш як тебе трахнули.
Наступнийм етапом буде прийняття, звісно якщо в тебе вистачить ватних мізків, щодо чого я дуже сумніваюсь.
Есть сливы из надёжных источников. У меня есть ещё телефоны Зеленского, Ляшко, Тимошенко, Рабиновича, Богдана, Разумкова, и Гончарука.Звідкіль знаєш? В баню на каву замовлявся?
Хруй, хорошо, что у тебя есть автомобиль, и ты воняешь гавном там, а не в харьковском общественном транспорте.![]()
Есть сливы из надёжных источников. У меня есть ещё телефоны Зеленского, Ляшко, Тимошенко, Рабиновича, Богдана, Разумкова, и Гончарука.
#свінарчукі #дєньгінакрові #людіусталіатвайни і вот ето вот всьо
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну шо, зелохі! Кофу піть ідьом?![]()
оружие-то для убийства русни? Это же русофобия!!111
если шо, то опять подвезут из хуйляндии - какие проблемы-то?Пули для дробашей, которыми беркутня расстреливала людей на Майдане, завозились из хуйлостана, у нас производства таких спецбоеприпасов не было, хотя было несколько патронных заводов, выпускавших обычные патроны.
Не исключено, что Коломойша отрыл производство именно таких патронов и свето-шумовых гранат, в преддверии грядущего 3-го Майдана.
Так шо, я бы так не радовался.