Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Когда включат отопление?

• Автор теми Автор теми Indios
  • Дата створення Дата створення
Отакое у нас висит на подъезде. Шеснарик на 64 квартиры. На соседних домах примерно тоже самое...

IMG_20241002_154601.jpg

Отакое у нас висит на подъезде. Шеснарик на 64 квартиры. На соседних домах примерно тоже самое...

IMG_20241002_154601.jpg
да есть такое. причины разные:
у одних нету денег
у других они есть, но они забили типа потом может спишут
у других они есть, но они забили типа, а друг завтра прилетит, а мы платили как лохи за эту халабуду
еще вариант люди уехали за границу, вернутся может заплатят

у одних нету денег
у других они есть, но они забили типа, а друг завтра прилетит, а мы платили как лохи за эту халабуду
Почти у всех нет…

у одних нету денег
Я живу в кооперативном доме и председатель дала распечатку по квартирам. Основная часть долгов у тех кто уехал и не вернулся.

Я живу в кооперативном доме и председатель дала распечатку по квартирам. Основная часть долгов у тех кто уехал и не вернулся.
В мене також кооперативний. Жіночка-інвалід (колясочниця) виїхала з мамою у березні 22-го у Німеччину. Мама вже й померла там. В неї всі послуги сплачені. Було б бажання

В мене також кооперативний. Жіночка-інвалід (колясочниця) виїхала з мамою у березні 22-го у Німеччину. Мама вже й померла там. В неї всі послуги сплачені. Було б бажання
Так, все залежить від людини. Але я ж не стверджував що платять 100% тих що залищились і не платять 100% тіх що поїхали. Але загальна тенденція така як я описав вище.
Але мова не про те. Як взагалі може працювати ЖКХ з такими боргами???

Останнє редагування:
Так, все залежить від людини. Але я ж не стверджував що платять 100% тих що залищились і не платять 100% тіх що поїхали. Але загальна тенденція така як я описав вище.
Але мова не про те. Ак взагалі може працювати ЖКХ з такими боргами???
Так, це загадка

судя по моему подъезду - не платят те, кто и до войны не платил! (тоже кооперативный).
всегда в почте видны были их различные платежки по овер 15 тыщ долга, а щас приближаются к 37 и выше.

Назад
Зверху Знизу