Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Когда включат отопление?

• Автор теми Автор теми Indios
  • Дата створення Дата створення
+13.5.
Взяла себя в руки и устроила банное утро.
Волосы сушила феном, лежу в шапке с перегретой головой.
Откладывать некуда. :(
Теплее не будет.
Если не включат отопление, придется налысо стричься, чтобы не завшиветь. :)

Обігрівач якийсь би. Теплодуйчик недорогий. Не на постійно, щоб не мотав багато грошей. А погрітися іноді.
А як тоді в 27 кВт вкластися?:ги:Щоб зігрітися треба рухатися,а не книжки читати

Обігрівач якийсь би. Теплодуйчик недорогий. Не на постійно, щоб не мотав багато грошей. А погрітися іноді.
Обирай, все для тебе
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

З заклеєними вікнами?
Ще ні.
Тобто дещо поклеяне ще з початком війни, а дещо поки чекає.
Вчора надривала спину, витягяючи важезні дошки від вікна мого бувшого кабінету з столом і ноутбуком. Оскільки ноутбук фактично помер, тепер там буде жіноча гардеробна.
За столом мені не сидіти, боронити себе від можливих уламків скла більш не потрібно.
Тепер там світліше буде. Вікно заклеєне підвіконня закладене старими журналами ще з війною.
Залишилось двері на лоджію закласти поролоном.

Та ні, з нашими мережами і світло пропаде. Хай вже гріються ті, кому потрібніше. А я на вулиці побігаю, якщо змерзну. А грітись до Росту або Класу. Спати поки що тепло. Під ковдрою і пледом.

Теплий одяг з акрілу тре зліквідувати. Звірі в акрілі не ходять. Навіть у тоненькій вовні більше сенсу. І тре, щоб одяг прилягав до тіла, як у звірей.
Перевірено досвідом.

+13.5.
Взяла себя в руки и устроила банное утро.
Волосы сушила феном, лежу в шапке с перегретой головой.
Откладывать некуда. :(
Теплее не будет.
Если не включат отопление, придется налысо стричься, чтобы не завшиветь. :)
У вас же бальзам был,в чай немного добавляйте и с Ласточкой,теплее на душе будет

Ще ні.
Тобто дещо поклеяне
А треба щоб все було проклеєно по периметру. Всі вікна, всі двері. Кватирки тільки для провітрювання залишити не запечатаними. Хоч папіром, хоч скотчем, хоч тканиною. Всю це прикладання журналів та марксов с энгельсами до вікна, як до дупи фіранки. Доречи, хтось вам писав про простирадло на смужки та мило - дуже дієво.

А треба щоб все було проклеєно по периметру. Всі вікна, всі двері. Кватирки тільки для провітрювання залишити не запечатаними. Хоч папіром, хоч скотчем, хоч тканиною. Всю це прикладання журналів та марксов с энгельсами до вікна, як до дупи фіранки. Доречи, хтось вам писав про простирадло на смужки та мило - дуже дієво.
Простирадло на шматки, то вчорашній день.
Поролон та спеціальний скотч.
Добре, що я встигла штору повісити і добре закріпити на лоджії до холоду та дощу.
Книги на підвіконні, яке уже ущільнене. Це на кшталт плацебо. Здається, що тепліше.
У минулому році не затикала шпарунки. Хіба що знизу двері на лоджію. А щілина зверху, то майже кватирка, у мене така і в кухні є, на вузькій шибці.
У мене багато років навіть між склом ., тобто між рамами тонкий поролон прокладений. Не потрібно розкручувати.

Панство, ховаємося. Озвіріла наша Нужно подумать :D
Хочешь стать человеком смотри на зверей. Относительно котов Тори точно подтвердит.
Мой кот хотя и не в болонии... :)
Кота, правда, у меня нет.

Каждый человек находится в удобном для него положении. Необязательно комфортном, но удобном.

І то правда. А ми ото ізобрєтаємо та радимо шось :D
Одна соседка зашла ко мне в первой половине октября, а я в одной футболке длинной хожу.
Соседка выпучила на меня глаза - ты ж летом дома мерзла!
Я говорю - так я летом приходила с 36 градусов на улице в 26 дома.
А если сейчас на улице 15, а дома 20, то не мерзну.
Сейчас тоже на улице 4, а у меня 14. :)

Назад
Зверху Знизу