Статус: Офлайн
Повідом.: 5268
Повідом.: 5268
Кодекс Українця
Автор оставляет за собой право делать поправки и изменения, уточнять некоторые положения за рекомендацией государсвенных и общественных организаций.
Итак, юзеры ВИРТУАЛЬНОЙ общественной организации *Политика ХФ* , поехали рекомендувати
Я переконаний, що коли я стану свідомим українцем і повністю виконаю 100 заповідей Кодексу Українця, тоді Україна досягне своєї національної ідеї - бути справді незалежною, справді вільною, справді суверенною, справді соборною, справді національною державою з якою будуть рахуватися, як з рівною далекі та і близькі сусіди., яка буде спроможна забезпечить гідне життя всьому українському народові.
Автор оставляет за собой право делать поправки и изменения, уточнять некоторые положения за рекомендацией государсвенных и общественных организаций.
Итак, юзеры ВИРТУАЛЬНОЙ общественной организации *Политика ХФ* , поехали рекомендувати

1. Я національно свідомий українець.
2. Я – унікальне космічне явище – бо в космосі більше такого, як я, не існує.
3. Я – планетарне явище, бо на маю своє місце під сонцем та своє географічне положення на моїй планеті.
4. Я проживаю на території, яка завжди була землею моїх предків, тому є вона моєю.
5....
100.........
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Останнє редагування:

стареньке)