Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com

Кличко и партия Удар

• Автор теми Автор теми alinaz8
  • Дата створення Дата створення

Кличко

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
  • Опитування закрито .
Цікаво про Кличка. З блогу Тетяни Чорновіл

Почну з хорошої новини. Мій чоловік провів соціологічне опитування в місті Горлівка Донецької області. Результати вражають: 15% респондентів вказали, що вони готові голосувати за "Удар", а більше 70% з тих, що обрали Партію Регіонів, на другому місті серед 8 запропонованих партій, як ймовірний варіант, зазначили знов таки партію Кличка.

Тобто більшість жителів Донбасу готові бути загітовані "Ударом". Тобто партія Кличка є тією силою, що може нанести потужний удар Януковичу – вибити з під нього електорат Східної України.

По-суті, від двобою Кличко-Янукович нині залежить майбутнє країни. Історію часто творять одиниці. І зараз всі ми, українці, у волі однієї людини. В його кулаці політична смерть "януковичів". Віталій Кличко насправді може потужно *******, справді може пробити стіну й відправити в нокаут ворога.

Але тепер погана новина – Кличко не поспішає виходити на ринг проти Януковича.

Ставку на Схід штаб Кличка не зробив. В центральному штабі Кличка нещодавно розглядалося питання взагалі скасування роботи агітаторів в Донецькій області. Не має бігбордів Кличка. Партійних наметів недостатньо. Хоча газети в них розбираються миттю – вилітає тисяча штук в день з одного намету, і це при тому, що ці газети... українською мовою. Приїжджати агітувати в Східні області Кличко не поспішає.

Зате нині, зразу після переможного бою на боксерському рингу він здійснює турне Західними областями. Його особисті виступи будуть майже в кожному районному центрі. Кількість бігбордів Кличка у Львові та області "зашкалює". Королевська далеко позаду.

Я звичайно людина зацікавлена адже балотуюся на Львівщині від Об'єднаної опозиції "Батьківщина". Але, повірте, справа не в моїх особистих інтересах. Кандидат від Кличка на моєму окрузі настільки зелений політик, що до балотування була відсутня навіть згадка про його існування в публічній площині. Він звичайно спрацює на користь провладного кандидата, але справа не в тому, мене болить інше: чому Кличко б'ється з усією силою за 15% голосів Львівщини, коли ті самі відсотки він може взяти на Донбасі. А яка різна вага цих відсотків для країни. Адже, 15 відсотків Кличка на Львівщині це – голоси прихильників національної опозиції, а 15 відсотків Кличка на Донбасі – це нокаут влади Януковича, це більшість у Верховній Раді для опозиційних сил, це зменшення електоральної підтримки українофобів.

Тому я хочу докричатися до Кличка: "Ваш кулак, пане Кличко, мусить бити не в спину соратників по опозиції, а в обличчя ворожої влади!!!" Кличко почуй!!!

Мені кажуть: "Таню, а ти хіба не в курсі всіх тих чуток про спонсорів "Удару"?". Але я не хочу вірити, що все купується, адже я пам'ятаю того Кличка, якому була не байдужа Україна.

2004-тий рік. В Лас-Вегасі Віталій Кличко б'ється за титул чемпіона світу і перемагає у важкій боротьбі. Весь світ дивиться на переможця Кличка, що піднімає над головою помаранчевий прапор – символ основного для нього бою, який в той момент ведуть українці на київському Майдані Незалежності. Зрозуміло, що не за Ющенка підняв той прапор Віталій Кличко. Він підняв його за Україну, за демократію, адже розумів, яка біда загрожувала його Батьківщині. З того, кроку з того вольового рішення, з боротьби за Україну почався похід Кличка в політику.

Де той Кличко?! Де той Кличко, бо зараз саме він потрібний Україні. Ми опинилися перед куди більшою загрозою – цілковитого знищення країни, як України. Тому прошу Віталія, згадай себе самого, вийди на ринг проти Януковича – їдь в Східні області. Ще є час для потужної агітації в тилу "донецьких". Адже, Кличко, це бій за Україну, а не за крісло Президента! Зрештою, не буде цього крісла, якщо зараз програти бій за Україну!

Цікаво про Кличка. З блогу Тетяни Чорновіл

Немає підстав говорити, що партія «УДАР» сконцентрувала свою діяльність в якомусь одному регіоні країни і не працює активно в інших. -Про це заявив заступник керівника Центрального виборчого штабу «УДАРу» Володимир Куренной в ефірі каналу ТВі.

За його словами, рік тому рейтинг партії «УДАР» складав лише 2,5%. «Сьогодні за нашим даним він становить приблизно 14% – такі результати дають наші власні заміри», – зауважив Куренной. Політик переконаний, що це є результатом безпосереднього спілкування представників партії та її лідера з виборцями.

«Наприклад, сьогодні Віталій Кличко перебуває у Львівській області, за кілька днів буде в Криму і т.д. В рамках передвиборчого туру він відвідає всі області, без виключення», – сказав Куренной.

Водночас політик заперечив тезу про те, що останнім часом «УДАР» шукає своїх прихильників виключно на Західній Україні. «Немає жодних підстав говорити, що «УДАР» в якомусь конкретному регіоні працює більше, а в якомусь взагалі нічого не робить», – сказав Куренной.

«По всіх областях однакові умови і завдання по роботі штабів.Просто на Донбасі, скажімо, найскладніша ситуація. Бо партія влади не дає там нормально працювати – і це вже окреме питання. Або інший приклад – вчора я повернувся з Одеси. Працювати там, в умовах, які створила партія влади, практично неможливо. Спробуйте сьогодні поставити хоча б один бігборд в Одесі. Вам це не вдасться, бо є заборона провладних сил», – заявив заступник голови ЦВШ «УДАРу».

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ставку на Восток Кличко сделает непосредственно перед выборами. Думаю, это связано с тем, что к тому времени в Украине начнут работать иностранные наблюдатели и откровенно беспредельничать ПРастам будет несколько сложнее. Кстати, по Харькову борды и палатки УДАРа имеются в определенном количестве, но, конечно не в том, что в Киеве - был там на выходных, реклама УДАРа по масштабам сопоставима с ПР, а с креативом явно опережает рыгов.

А що тільки лайно має "лізти в політику"?

Управленцы. Не спортсмены, не музыканты, не поп-звезды и не бизнесмены. Исключительно управленцы. Ваш сарказм понятен, но к чему - не понятно.

Управленцы. Не спортсмены, не музыканты, не поп-звезды и не бизнесмены. Исключительно управленцы. Ваш сарказм понятен, но к чему - не понятно.

Это кто такие, по-подробнее, пожалуйста.

//////

Электорат БЮТ стабильный, они не ведуться на красивые лозунги.
Электорат Кличко это не определившиеся, но часть конечно отколет у БЮТ.
Если бы он хотел отколоть от ПР И КПУ он бы применял соответствующую риторику.
Что в голове у Кличко одному богу известно, я говорю о том, что голосовать за него это риск. Конечно это лучше чем проголосовать за ПР, КПУ или королевскую.
Если он сможет загнать на выборы тех, кто не них ходил, отобрать голоса у бандитов, и пройдя в парламент будет думать о непопулярных реформах честь ему и хвала.
Но лично я в этом сомневаюсь.

я тоже сначала думала.что Кличко ошибся что влез в разборки с языком... из за этого много голубого электората от него отвернулись... мог бы сказать. что Закон о языках это провокация и я не поведусь на это.... но он встал на сторону западян... я думаю. что шаг продуманный...Кличку не нужна ВР... он понимает. что как не дергайся все равно большинство будет у власти...потому как мажоритарщики выиграют все голубые... даже не фальсифицируя выборы власть создаст большинство... потому как все мажоритарщики так или иначе ходят под властью...берут бабки из бюджета и тупо делают дорожки скамейки и наше население поведется на такой примитивный пиар... Сергей калиник же ведется))
Так что думаю Кличко думает о президенстве и заигрывание с голубым электоратом отвернуло бы от него западный электорат...а так как он оранжевый по сути. то какой смысл?

.... но он встал на сторону западян...
Скільки можна ділити країну? До чого територіальний поділ?
Що, на сході мало людей за українську мову? Поділ іде не по території, а серед людей.
Бо як не крути, а мова наразі чи не єдиний ланцюг, який залишає нам шанси на нормальне життя. Не буде мови - рано чи пізно станемо частиною Росії. А як показує історія - росія є азіатчиною в поганому (ординському) розумінні. росія ніколи не була демократичною державою протягом всього існування і її населення завжди відставало в розвитку.
Тому неважливо, розмовляєте ви українською чи не розмовляєте, любите її чи не любите, її треба захищати. Звісно, якщо хочете жити в системі європейських цінностей.

.........

Скільки можна ділити країну? До чого територіальний поділ?
Що, на сході мало людей за українську мову? Поділ іде не по території, а серед людей.
Бо як не крути, а мова наразі чи не єдиний ланцюг, який залишає нам шанси на нормальне життя. Не буде мови - рано чи пізно станемо частиною Росії. А як показує історія - росія є азіатчиною в поганому (ординському) розумінні. росія ніколи не була демократичною державою протягом всього існування і її населення завжди відставало в розвитку.
Тому неважливо, розмовляєте ви українською чи не розмовляєте, любите її чи не любите, її треба захищати. Звісно, якщо хочете жити в системі європейських цінностей.

все красиво сказано и верно... а многие люди на востоке и юге пищат от умиления от языкового закона)))

сама хоть поняла что накалякала? :D

мааааленький))) опять не знакомые буквы?)

І хто ж у тебе кращий «управлінець» за Кличка? Не соромсь, назви прізвище за кого будеш голосувати в ВР.

Я буду голосовать за ОО, хотя не понимаю, в чем суть вашего вопроса по отношению к этой теме. Я уверен, что хуже Кличка в политике - только Шевченко.:) У всех спортсменов одна тактика - сначала рекорды, потом их более выгодная их продажа. В спорте это нормально, в политике - нет.

все красиво сказано и верно... а многие люди на востоке и юге пищат от умиления от языкового закона)))
Думаю, "пищат" не більше 5-10% кончених і непідвладних логіці людей. Вони все одно голосують тільки за ПР і комі. І щоб хто не робив і не казав, їм пофігу, непробиваємі.

.........

Я буду голосовать за ОО, хотя не понимаю, в чем суть вашего вопроса по отношению к этой теме. Я уверен, что хуже Кличка в политике - только Шевченко.:) У всех спортсменов одна тактика - сначала рекорды, потом их более выгодная их продажа. В спорте это нормально, в политике - нет.

а мне ну совершенно не внушает доверия Яценюк... Тимошенко это одно дело...но Яценюк!!! хитрожопый еврей. который так красиво все обрисовал. что вдруг стал лидером оппозиции... в ОО много достойный людей. которые не вызывают негативных эмоций..например Терехин... Соболев...я помню его поведение в кресле спикера... такой маленький фюрер и такая противная назидательная интонация... Гриценко еще когда с ним не скооперировался (уважаю Гриценко)... говорил. что обьединенная оппозиция вместе решили они что поодиночке не будут принимать никаких шагов...только сообща обсудив...подписали такое соглашение...и что же? на следующий же день Яценюк поперся к президенту требовать решить вопрос по чернобыльцам...те пикетировали и голодовали... то есть есть у него такая черта не держать слова и хочет быть пупом земли...
Просто я очень обращаю внимание на такие казалось бы незначительные детали. но которые говорят о человеке многое...

а мне ну совершенно не внушает доверия Яценюк... Тимошенко это одно дело...но Яценюк!!! хитрожопый еврей. который так красиво все обрисовал. что вдруг стал лидером оппозиции... в ОО много достойный людей. которые не вызывают негативных эмоций..например Терехин... Соболев...я помню его поведение в кресле спикера... такой маленький фюрер и такая противная назидательная интонация... Гриценко еще когда с ним не скооперировался (уважаю Гриценко)... говорил. что обьединенная оппозиция вместе решили они что поодиночке не будут принимать никаких шагов...только сообща обсудив...подписали такое соглашение...и что же? на следующий же день Яценюк поперся к президенту требовать решить вопрос по чернобыльцам...те пикетировали и голодовали... то есть есть у него такая черта не держать слова и хочет быть пупом земли...
Просто я очень обращаю внимание на такие казалось бы незначительные детали. но которые говорят о человеке многое...

Мадам, не хотите ошибаться? Голосуйте за направления, а не за персоналии.:)

.........

Мадам, не хотите ошибаться? Голосуйте за направления, а не за персоналии.:)

Димочка! не хотите ошибиться? голосуйте за персоналии! потому как направления у всех суперовые! че у ющенко направление не суперовое? его послушать. то создается впечатление. что у него ну так много мозгов. что уже из ушей вылазит:D
Достаточно одного порядочного человека у руля и он переломит всю систему... но конечно человека с силой воли и не труса!

Думаю, что это ты не пробиваемый. А кто по твоему вообще что-то делал для страны, для Харькова, кроме нынешней ПР? И где это можно увидеть? Памятники голодомору и т.п. и т.д., понятное дело, можете не называть.

И какой ты в ****у харькивьянын?
А ось і непробивний виліз.

Для початку порівняй товщину довідника "Золоті сторінки" за рік так 2007 і за 2012.
Буде тобі відповідь, що "зробили" ПР.
293780_395013177230731_1858031059_n.jpg

з.і черговому уПРигану не збираюся нічого доводити

Да что Вы говорите? А я думал, что наличие хорошей работы и здоровья дает нам шансы на нормальную жизнь. А тут оказывается мовный вопрос чрезвычайно важен и первостепенен.

Зачем же так все перекручивать?
ПРчик, далі власного носу нічого не бачимо?

Димочка! не хотите ошибиться? голосуйте за персоналии! потому как направления у всех суперовые! че у ющенко направление не суперовое? его послушать. то создается впечатление. что у него ну так много мозгов. что уже из ушей вылазит:D
Достаточно одного порядочного человека у руля и он переломит всю систему... но конечно человека с силой воли и не труса!

Да, безусловно, если вы знаете кого-нибудь с именем "князь Владимир", к примеру :) Но поскольку таковых просто нет, а на данном этапе мозги у одних, воля у других, а патриотизм у третьих, приходится выбирать направления, ибо в ожидании князя Владимира тушки приведут к таким условиям, что появление его станет попросту невозможным.:) Ющ, хоть и оказался предателем, в конечном счете показал людям, что жить запуганным быдлом вовсе не обязательно.

Ах, а про мировой кризис ничего не слышали? Импортеры начали банкротится из-за того, что доллар в Украине подорожал резко. Аль забыли? Ведь импортеры всякой ***ни составляли большую часть справочника 2007 года. Как люди перестали покупать, они и позакрывались и рекламироваться перестали.

Ну и экспортеров поуменьшилось так как Европа без денег осталась и не могла ничего покупать.

Странно, что справочник этот выпустили вообще. Сейчас люди больше по сетям шарятся. Газеты уже даже не покупают.

Сразу видно, что вы засланный казачок и ничего реального не знаете про Украину. Наверное, думаете, что у нас тут медведи по Харькову ходят?

А то что сделали люди сегодня для города любой может увидеть и пощупать выйдя в на улицу, проехав по дорогам, посетив парк Горького, набережную. Видна очень хорошая тенденция, которую нужно сохранить любой ценой. Потому что не хочется больше жить как раньше - среди грязи и мусора, а также без любимой работы.
По яким дорогам? Тим, що зробили для Євро в районі аеропорта. Навіть Гагаріна досі не доробили. Подивимось, як довго вони простоять.
Бо у мене у дворі ЦІЄЮ ВЕСНОЮ полатали дорогу, а ще не було зими - вже є дірки.
Чи подивись на Героїв Сталінграда, де вже потрісканість залили смолою через кожні 50м. Дорозі - тільки рік.
Чи я маю радіти лавкам за 63000 грн? Чи радіти заводу Шевченка?
А, може, мені ще сходити в лісопарк, подивитись, як його по-трохи забудовують?

Думаю, что это ты не пробиваемый. А кто по твоему вообще что-то делал для страны, для Харькова, кроме нынешней ПР? И где это можно увидеть?
Посмотри на дом в котором ты живёшь, его коммунисты построили, а не ПР.
Почему же ты не агитируешь за КПУ?

Кримська влада готується до візиту Кличка — зіпсовано рекламні щити “УДАРу”

img_5140.jpg

У Криму протягом доби пошкоджено щонайменше вісім рекламних щитів, на яких розміщувалася реклама партії “УДАР”. Про це повідомляє Кримський республіканський осередок партії. Зокрема, було облито фарбою щит у Сімферополі, де у неділю, 16 вересня, відбудеться зустріч Кличка з жителями міста. За словами представників “УДАРу”, напередодні усі рекламні конструкції були неушкодженими, однак щойно Віталій Кличко анонсував свій візит на півострів — одразу почала надходити інформація про залиті фарбою білборди.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Каленики" беснуются:іржач:

Назад
Зверху Знизу