Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Клуб "Канис" ждет Вас по новому адресу! \БФ\

• Автор теми Автор теми China Oasis
  • Дата створення Дата створення
...Поки ми ще живемо у правовій державі. Є факт розкрадання грошових коштів, який був оприлюднений ревізійною комісією, яка є незалежним органом осередку, тому в мене немає підстав недовіряти цьому органу.
Ознайомившись з темою, крім погроз, маніпуляцією фактами та зневаги до іншої думки, я більше нічого не побачила.

:клас: Вот это правильно!

Ревізі́йна комі́сія — орган, обраний на загальних зборах учасників, який здійснює контроль фінансово-господарської діяльності через проведення планових та позапланових перевірок документації (ревізій), а також службових розслідувань за фактами виявлених порушень.
Найбільш доцільним є обрання в ревізійну комісію бухгалтерських працівників акціонерів - юридичних осіб, в інших випадках - акціонерів, які обізнані з фінансово-економічною роботою

Проверкой правильности отчётности должна занимается третья, независимая и незаинтересованная сторона - "Канису" нужна была ауди́торская прове́рка, которую теперь и проводят следственные органы. Подождем результатов и будем точно знать кто был прав, а кто виноват

Останнє редагування:
Проверкой правильности отчётности должна занимается третья, независимая и незаинтересованная сторона - "Канису" нужна была ауди́торская прове́рка, которую теперь и проводят следственные органы. Подождем результатов и будем точно знать кто был прав, а кто виноват

Згідно уставу та закону таким органом у юридичної особи є ревізійна комісію, вона є не залежною і створюється з метою контролю над діяльністю. Як було зазначено ревізійною комісією керівництво взагалі відмовлялося надавати фінансові документи, я особисто вважаю що це не є прийнятною позиціє керівництва.
Взагалі моя особиста точку зору щодо даного конфлікту. Провина діючого керівництва полягає в тому, що вона не оточила себе професіоналами. Всі знали,сподіваюсь, що перед виборами керівництва необхідно провести ревізію, невже не можна було привести бухгалтерські документи у належний стан. Але керівництво приблизило до себе «радників – горлохватів», які вважають що горлом, нахрапом та брудом, які ллється на опонентів, наприклад на форумі, можна домагатися результатів. Я не чула жодного негативу від опонента. Часи «совдеповщини» пройшли, коли горлом та нахабством можна було брати гори. Зараз у всіх державних структурах (судах, Вузах) керівництво вибирає колектив, але такого бруду не де немає, може в силу наявності освіченості та інтелігентності. А собачники гризуться як ****и. А взагалі щодо прокльонів, у більшості з нас є діти, невже ви думаєте, що все не повернеться до Ваших дітей. Ще раз наголошую не має такої посади «хороша людина» або вона повинна буди керівником, тому що поцілувала мою собаку. Хочете війграти, ведіть боротьбу достойно, а мати та образи прибережіть для своїх близьких.

Провина діючого керівництва полягає в тому, що вона не оточила себе професіоналами.
согласна
не гнали дермище сраною метлой, поэтому и выгребают (
Часи «совдеповщини» пройшли, коли горлом та нахабством можна було брати гори. Зараз у всіх державних структурах (судах, Вузах) керівництво вибирає колектив, але такого бруду не де немає, може в силу наявності освіченості та інтелігентності.
та да )
вот и увидим на очередном собрании, кто там у вас интеллигент, а кто хабалка трамвайная )

Ще раз наголошую не має такої посади «хороша людина» або вона повинна буди керівником, тому що поцілувала мою собаку.
я всегда предпочитала на должности руководителей хороших людей и никогда не работала с падлюками )
и знаю массу случаев, когда за хорошим (человечным) руководителем люди переходили на новое место работы, а от *****ов коллектив разбегается )

Лиана, а ты прийдешь? Как **** КСУ имеешь полное право присутствовать :)

Привет, ну как продвигается предвыборная компания? Гречки хватает?:D:D:D

(теперь с Украины - можно?)

Соль, соль актуальна в этом сезоне.

Мдя, девушки...(((
прочитал последние страниц 10..как бы сказала моя первая учительница-культура из вас -так и прэ..((
Но это-так,эмоции..
А теперь по теме-где состоится собрание 12.08.15?

Если бы сказали-не спрашивал..

Если Вы- **** клуба "Канис", то должны знать,что клуб находится по адресу ул.Плехановская 50.Но, в голосовании могут принимать участие члены клуба, у которых нет задолженности по членским взносам.Плюс, 6 августа заканчивается регистрация людей,желающих принять участие в голосовании.

я удивилась потому, что слабо себе представляю, чтобы я при регистрации спрашивала, где и когда, а мне не сказали :confused:
а так, если я не регистрировалась на собрание, то я и не знаю подробностей

После регистрации на почту пришол ответ. Где было написано коротко и ясно: "ОК".
Вот и вся информация

После регистрации на почту пришол ответ. Где было написано коротко и ясно: "ОК".
Вот и вся информация

я так поняла, организацией электронной регистрации занималась Горскина
странно, что такой ответ придумала )))
не удивлюсь, если эти - электронные - регистрации или часть их куда-то пропадут.

Вот и вся информация
Я ,впервые слышу о электронной регистрации. Думаю, если у человека есть своя точка зрения , он должен(если,конечно, есть желание) подъехать в клуб и зарегистрироваться.А за кого он будет голосовать-это его личное дело!!!

Останнє редагування:
Думаю, если у человека есть своя точка зрения , он должен(если,конечно, есть желание) подъехать в клуб и зарегистрироваться
))))))))))))))))))))))))))
Логика какая-то кривая..
если есть выбор-каким образом зарегиться,то независимо от точки зрения,человек имеет право выбора..))))

Отослал заявку на мыло..))

Назад
Зверху Знизу