Статус: Офлайн
Повідом.: 4786
Повідом.: 4786
До правоохоронних органів була подана заява про вчинення кримінального правопорушення, слідчим були внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань дані що свідчити про вчинення кримінального правопорушення за ст. 191 КК(привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем )та розпочато досудове розслідування. Тобто, якщо відсутній склад злочину, то справи не має. На сьогоднішній день, триває слідство, проводяться слідчі дії, після збору всіх доказів буде пред’явлена підозра та справа направляється до суду. Раніше по факту злочину порушувалась кримінальна справа, зараз вносять данні до ЄРДР.
Також, хочу звернути увагу, що в лютому на засіданні клубу членами ревізійної комісії було проголошено про розкрадання грошових коштів. Хочу теж звернути увагу, що ревізійна комісія існує з метою виявлення фактів розкраданні (див. п.4.1 Статуту та ЦК) та вона зобов’язана після виявлення вищезазначених фактів звернутися до правоохоронних органів.
Також, цікавий факт, що від Yorkhils йдуть погрози на адресу Belochka2009 (відностно собак), в мене постає питання - це залякування ???
Шановна Уorkhils вважаєте, що в відкритті кримінального провадження за фактом розкрадання службовими особами нічого страшного не має????? або Ви не розумієте про що говорити або вводити в оману людей, з якою метою мені не відомо, але цікаво.
Р.S. « Я, конечно, не херувим. У меня нет крыльев, но я чту Уголовный кодекс. Это моя слабость» (И. Ильф и Е. Петров)
Ну вот спасибо.
Значит все нормально у меня со слухом!
Також, цікавий факт, що від Yorkhils йдуть погрози на адресу Belochka2009 (відностно собак), в мене постає питання - це залякування ???
Скриншоты я сделала.
Если до разбирательств дойдет (которыми меня пугали)