Непонятно, чем Вам именно форма "бимбы у метри" приглянулась для не шибко веселого содержания.
Цэ нэправда. "Бимба" - фонэтычна помылка и повнэ нэзнання украйинськойи мовы. Стосовно нэзрозумилого, мэни тэж нэ зрозумило, навищо дэяки люды, напрыклад, спэршу пышуть матюкы и грубиянять, а потим вымагають видповидэй, або йдуть в бан за власным бажанням и тут жэ выймають клонив. Алэ я й нэ наполягаю на тому, щоб розумиты уси закуточкы чужых душ.
З иншого боку - ось так само и влада спрыймаеться суспильством. Насэлэнню здаеться, щчо вона знущчается, колы раптово почынае розмовляты нэхай и дэржавною, алэ дужэ нэзвычною мовою.
я не буду этот бред читать, и отвечать, соответственно, не буду
Чэргова нэщиристь. По-пэршэ "нэ чытала, алэ засуджую", по-другэ - выдилыты самэ ту частыну тэксту, яка вас стосуеться, нэ чытаючи - трэба маты нэабыяку интуицию. Така сама нэщиристь як и з зубною пастою. Зробыты "гарнэ облычча", мовляв, бачытэ, яки мы "патриоты" з нэчищэнымы зубамы, щчоб $5 Росии нэ дисталыся (насправди с цых 5 тилькы 2, та и всэ одно - дистануться). А бэнзын та газ - лэвьяча частына росийского экспорту в Украйину - ни, мы бэз ных нэ можэмо. Нэ можете - то й мовчыть.
Нато сказало что вмешиваться не будет
Звисно, нэ будэ. И тэпэр мы будэмо спостэригаты за диями "самообороны" Крыму. И особысто я побоююсь, щчо ти сами "бандэривци", якымы тры тыжни поспиль лякалы Крым - цэ будуть лышэ квиточкЫ у поривнянни з цымы за-словамы-путина-вжэ-майжэ-шисть-годын-як-росиянамы.