Мойи шановни спиввиччызныкы! Я також читаю и нэ вирю своим очам. Люды, яки захоплюются Акуниным, Гребенщиковым, Машыною Часу, японськым анимэ, голивудськымы стричкамы, а також фильмамы Эльдара Рязанова, у якых бралы участь найвидомиши акторы, таки як Гафт, Мягков, Ахэджакова тощо люды, яки корыстуються сучаснымы комуникацийнымы засобами, що е повнистю продуктом захидного свиту, дозволяють соби розповидаты про тэ, щчо вси ци люды, яки нэ пидтрымують фашыстьски намиры их кумыра путина, уси ци люды пидтрымалы Украйину у ийи прагнэнни жыты вильно, а також засудылы загарбныцьки настрои сучаснои так званои "политычнойи элиты" Росии, - зомбовани.
Навить нэ дужэ глыбокый анализ свидчыть, щчо крайина, яка мае намир увийты у вэлыку европэйскьку симью из 28 крайин, а також прыеднатыся до рэшты свитовойи спильноты, такых крайин як Япония, Сполучэни Штаты Амэрыкы, Вэлыкои Брытании, Австралии, Агрэнтыны и так дали - нияк нэ можэ буты носием фашыстьскых идэй. И навпакы. Фашыстамы е ти, хто видокрэмлюеться вид усього свиту, ти, хто зневажае закон и голос свитовойи спильноты.
Про щчо свидчыть цэй ганэбный так званый "рэфэрендум" пид цивкою росийского автомату? Тилькы про тэ, щчо сыла зброи покы щчэ сыльниша за сылу розуму. Тилькы про то, щчо свитова спильнота щче тилькы мае усвидомыты, хто е справжним фашыстом сучасности. Вважаю, что дарэмно навить згадуваты пророчи слова Чэрчиля, якый чытко высловывся з цього прыводу багато рокив тому.
Розумию, щчо людям, яки нэ вэдуть ниякойи дияльности за мэжамы крайины (я б навить сказал - за мэжамы своейи вулыци), напрыклад - працюют рэализаторамы у киосках з ******амы и горилкою або вывозять мусор у пакэтах - им всэ одно, чы то будэ Росия, чы Европейскый Союз, йих цэ не стосуеться. Алэ я хочу запытаты, чы на цых людей трэба ривнятыся?
Сьогодни я прыйшов додому, прывитався з дружыною и почав розмовляты соловьиною мовою. Так вона мэнэ спытала: "Чы вы пылы, Максымэ?". Щчо цэ коиться, колы навить выныкають таки пытання? Ось до чого прызвЭла тотальна стагнация украйинськойи мэнтальности.
З цього прыводу я хочу запытаты Олд Нэви: Чтому вы кынулы пысаты соловьиною? Из радистю у сэрци я спостеригав, як вы дви добы намагалыся цэ робыты, алэ потим - побачыв вид вас тилькы росийски (!) матюкы - и бильше нэ бачыв ни слова украйинською? Щчо трапылось?
Тэба завэршуваты. И як тут нэ згадаты провидного украйинського поэта, якый сказав: Боритэся - поборэтэ!