Статус: Офлайн
Повідом.: 21324
Повідом.: 21324

Как до этого додуматься можно - не знаю.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Как до этого додуматься можно - не знаю.![]()
Та якійсь глюк незрозумілий. Деякі теми відкриваються, деякі, більшість, не завантажуються. Може це тільки з айфону? Пізніше спробую з десктопу.![]()
Ой, та я умоляю - совковая "власть" "додумывалась" и куда как интереснее - порой![]()
Я омлет люблю на молоці.Так, швиденько мені порадьте, що робити на сніданок?
Яєшню з беконом, чи омлет із сиром та помидорами?
Чи може яєшню із корейкою? А якщо омлет, то на молоці чи на майонезі?
А помідор до оплату може не добавляти, бо морока тільки із ним. Поки шкурку знімеш, поки насіння та жижу вибереш...Вже й не схочеться того омлету.
Отакі проблеми вибору![]()
1стакан рассола (помидорного)когда то очень давно,делал печеньки на рассоле от помидоров маринованных, не помню откуда узнал, но помню что вроде ниче было, по быстрому под чаек, и вот все пытаюсь вспомнить что туда нужно в тесто и нихера не помню![]()
Аналогічно. Я вже і "лаптя" заходив, не відкриваються деякі теми.Ноутбук тоже не грузит. Пока только эта тема загружается
Так, швиденько мені порадьте, що робити на сніданок?
Яєшню з беконом, чи омлет із сиром та помидорами?
Чи може яєшню із корейкою? А якщо омлет, то на молоці чи на майонезі?
А помідор до омлету може не добавляти, бо морока тільки із ним. Поки шкурку знімеш, поки насіння та жижу вибереш...Вже й не схочеться того омлету.
Отакі проблеми вибору![]()
Аналогічно. Я вже і "лаптя" заходив, не відкриваються деякі теми.![]()
Та то звісно. Але, якось молока не було, а я пізно кинувся - яйця у миску розколов та сиру натер. Довелося нашвидкоруч що було - майонезу кинув. Так моїм ще більше сподобалось - солодше на смак, кажуть. От тепер і так і так роблю. А ще замість твердого сиру іноді адигєйський - теж смакота.![]()
К нам приехал, к нам приехал наш ПетьЮня дорогой???
![]()
![]()
Чего тогда просыпаться срання, если почитать нельзя?
Да! Пустой кофе с утра
Вчера делала омлет на молоке с обжаренной картошкой и зеленью.Омлет на молоке мне больше нравится, чем на сметане или майонезе
Ой, доброе утро!
Чай.![]()
Пойду на тренировку без завтрака налегкеА я кашу поем ы кофе попью. Потом на Новую Погчту нужно сбегать , посылку отправить и поеду на Безлюдовку покупаться.![]()
Пойду на тренировку без завтрака налегке![]()
Спасибо.Удачной вам тренировки..
На полный желудок вредно на качу ходить.
у меня точно также. Эта открывается, "Знакомства", и всёТа якійсь глюк незрозумілий. Деякі теми відкриваються, деякі, більшість, не завантажуються.