Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

  • Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Доброе утро всем. :)
8jbjca.webp
 
Так, швиденько мені порадьте, що робити на сніданок?
Яєшню з беконом, чи омлет із сиром та помидорами?
Чи може яєшню із корейкою? А якщо омлет, то на молоці чи на майонезі?
А помідор до оплату може не добавляти, бо морока тільки із ним. Поки шкурку знімеш, поки насіння та жижу вибереш...Вже й не схочеться того омлету.
Отакі проблеми вибору:незнаю:
Я омлет люблю на молоці.
 
когда то очень давно,делал печеньки на рассоле от помидоров маринованных, не помню откуда узнал, но помню что вроде ниче было, по быстрому под чаек, и вот все пытаюсь вспомнить что туда нужно в тесто и нихера не помню:confused:
1стакан рассола (помидорного)
1ч.л. соды
1стакан или 1/2 сахара (беру половину)
1/2 стакана подсолнечного масла
муки, сколько возьмет (по стаканам не помню, делала давно ), чтобы тесто было эластичное, как для вареников.
Тесто раскатать , выдавить печеньки. У меня в рецепте написано "выпекать на среднем огне" :)
Книжечке лет - - -дцать :)
 
Так, швиденько мені порадьте, що робити на сніданок?
Яєшню з беконом, чи омлет із сиром та помидорами?
Чи може яєшню із корейкою? А якщо омлет, то на молоці чи на майонезі?
А помідор до омлету може не добавляти, бо морока тільки із ним. Поки шкурку знімеш, поки насіння та жижу вибереш...Вже й не схочеться того омлету.
Отакі проблеми вибору:незнаю:

Омлет на молоке мне больше нравится, чем на сметане или майонезе
 
Аналогічно. Я вже і "лаптя" заходив, не відкриваються деякі теми. :збентежений:

К нам приехал, к нам приехал наш ПетьЮня дорогой???

:( :( :(

Чего тогда просыпаться срання, если почитать нельзя?

Да! Пустой кофе с утра
 
Ой, доброе утро!
Чай. :)
 
Та то звісно. Але, якось молока не було, а я пізно кинувся - яйця у миску розколов та сиру натер. Довелося нашвидкоруч що було - майонезу кинув. Так моїм ще більше сподобалось - солодше на смак, кажуть. От тепер і так і так роблю. А ще замість твердого сиру іноді адигєйський - теж смакота.:yahoo:

А я сьогодні до фермерів ходив - їх не має і до дзовонитися не можу. :збентежений:
 
Еще что самое простое можно сделать - несколько кусочков тонко нарезанного хлеба посыпать натертым сыром и в пустую сковородку (без масла) под крышку на маленький огонь, пока сыр не растает.

Может, под сыр и чеснок ******** не мешает, если никуда идти не нужно.
А если лень, то и так сойдет с чаем или кофе
 
Назад
Зверху Знизу