Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Хто що їсть/п'є прямо зараз за комп'ютером на ХФ?

• Автор теми Автор теми lіfe:)
  • Дата створення Дата створення
Почему я пеку имбирное печенье только на Рождество?....
ну:незнаю: я періодично печу. без цукру
вже поточили:D:D разом з кексом. завтра знову кексиків спечу, щоби було що малим тягати:)

привіт) чого це він гребаний? чим він тобі не вгодив?:D він смачний, особливо свіжий. я люблю:їжа:
з задоволенням зараз кілька штук з,їла б))

Фу Гавно.У нас 22 гривны за килограмм.Пришлось купить.Зеленый ничего боль мень а этот синий сладючее приторное мягкое ****о
то, Саша, ті зажрасло:D
купив би по 10-ці за штуку, знаєш яке б добре було?:D

п,ю вино з ожини, афігєть як смачно

Вау! И я такое хочу. Сами делали?
да канєш:D я хоч і багато чого роблю сама, але до вина ще не дійшла:D
капєц яке смачне, на перевалі (точно не пам,ятаю якому, зі сторони Солотвіно (Румунії) їхали) купили (Закарпаття єслішо:D, не мрик)

на іншому перевалі ще якесь купили, теж дуже смачне, не пам,ятаю як називається з якого винограду фігзнає, але там багато чого вкуснючого.

я банош навчилась варити! мені хазяйка в Яремче дозволила над нею стояти, коли вона готувала. дуже просто! були в горах на полонині, я там у них їхнього сиру купила до баношу. вже варила, такий точно вийшов як і в них)

Яблуневский перевал?
да! я від смс-ки кс афігєла трохи, тому і назва мабуть побльокла:D:D

(кс привітав нас в Солотвіно з Румунією, турботливо надіслав нам телефони консульства і т.д... потім блище до бєрєгова привітав нас з Угорщиною, і коли я купувала виноград у бабці, то зрозуміла, що таки да! вона хєр мене розуміла! в мене досить не погана українська, але вона розмовляла тільки угорською. отаке)

в мене досить не погана українська
я замєтіл ;)

але вона розмовляла тільки угорською
гидота)))

я від смс-ки кс афігєла трохи
я с кієвстара в паслєднєє врємья полностью ахвігєваю, шоп нє сказать более па-другому)

та ні, прикольно. я вважаю, чим більше мов людина знає, тим краще. в Солотвіно дівчинка (онучка хазяйки де ми жили) вільно розмовляє румунською, українською, російською, в школі вивчає англійську і німецьку - хіба це погано?
але мене більше вразило, що розмовляють або румунською, угорською або російською! але не українською. українською розмовляють тільки коли ткнеш і з ніфігасєбє акцентом. в Бєрєгово в готелі чоловік спитав, чому російська, він (робітник готелю) засміявся і сказав, що може угорською розмовляти. мала ввімкнула телевізор - мульти і все на угорській.

та ні, прикольно. я вважаю, чим більше мов людина знає, тим краще. в Солотвіно дівчинка (онучка хазяйки де ми жили) вільно розмовляє румунською, українською, російською, в школі вивчає англійську і німецьку - хіба це погано?
але мене більше вразило, що розмовляють або румунською, угорською або російською! але не українською. українською розмовляють тільки коли ткнеш і з ніфігасєбє акцентом. в Бєрєгово в готелі чоловік спитав, чому російська, він (робітник готелю) засміявся і сказав, що може угорською розмовляти. мала ввімкнула телевізор - мульти і все на угорській.

Мне тоже всегда интересно было, вроде и украинцы, но языка многие не знают вообще.

Яблуневский перевал!!!

Я там много шлялся, по разным причинам: 2) отдых 1) более другая причина)))
та ми взагалі не збилалися там бути:D так вийшло:D
ми думали в Яремче пару днів побути і додому. а потім подумали - аж сюди заперлись і шо дамой? покружляли пару днів біля Яремче, потім в Солотвіно на солені озера заїхали, потім на Рахів (центр Європи малий хотів побачити:D) потім в Бєрєгово на термальні (не доїхали до Косіно:D), потім Синевір, на останок ще в Почаїв занесло і додому:D

очєнь самніваюся в том, чьто бабушка нє знаєт укр.мові. На то она і бабушка, чьтобі так сєбья вєсті))

нащот кількасці мов полнасцью згоздєн)

та ми взагалі не збилалися там бути:D так вийшло:D
ми думали в Яремче пару днів побути і додому. а потім подумали - аж сюди заперлись і шо дамой? покружляли пару днів біля Яремче, потім в Солотвіно на солені озера заїхали, потім на Рахів (центр Європи малий хотів побачити:D) потім в Бєрєгово на термальні (не доїхали до Косіно:D), потім Синевір, на останок ще в Почаїв занесло і додому:D
лігушкі-путішєствінніці:клас:

Как они воняют ацетоном,фу...
Саша, такого ще я не чула:D банани теж люблю, але спілі і солодкі, а не як трин-трава:D
інжир в криму колись ящик купували і за кількадень не було вже... щоб провалились ті кримчани кляті:(

очєнь самніваюся в том, чьто бабушка нє знаєт укр.мові. На то она і бабушка, чьтобі так сєбья вєсті))
дуже було схоже що не розуміє, інша підійшла і розмовляла з нею на угорській з нами на ломаной-преломаной російській))

лігушкі-путішєствінніці
та да:D

Прикольно.Там красиво говорят.Как погода была?
красиво, просто не те слово. там неймовірно красиво! Карпати - це взагалі тільки бачити треба. ми найняли машину (уазик, інші там просто не їздять) і 4 години мотались по горах. малому 13 років дуже сподобалось, а мала 6 років, то так, місцями:D відчуття просто неперадаваємі. в Солотвіно є солені озера - копія Мертвого моря Ізраїля. там як поплавки всі стирчать і не тонуть у тих озерах:D мають великі лікувальні властивості:) їхали в Косіно на термальні, але не доїхали, зупинилися в Бєрєгово, там теж вони є. були в Жавовронку, класно. мені дуже сподобалось. кілька басейнів - 25, 32, 36, 38 і 42 у джакузі (градусів по Цельсію). на вулиці холодно, а ти сидиш у воді 36 - прикольно. потім на озеро Синевір заїхали. красиво, 1200 над рівнем моря, в горах. потім на озево св Анни в Почаїв заїхали, чоловік там купається вже 3 рік поспіль. і додому)) перевали там просто казкові, та там взагалі все красиве. гри не можуть бути не красивими:):)
спочатку було тепло, а потім похолодало враз і дощ був. холод ми на термальних пересиділи і в дорогу був:) так що пічку вмикали, а не кондішен:D

Останнє редагування:
Бананы....Пища для обезьян.Как они воняют ацетоном,фу.
Санечка, ЧЕМ воняют бананы?! :eek:

А инжир не воняет но просто невкусный.Приторно сладкий резиновый мешочек с какими то мягкими хрустящими семечкамии..
Тут соглашусь. :)

Ацетоном,дорогая.Ну или какой то эсенцией на ацетоне.Но это мне так кажется.Не люблю эту гадость
Санькааааааа, ты запах ацетона-то хоть знаешь? :іржач: Или в ваших Турциях он другой какой-то? :D

Назад
Зверху Знизу