хочу стать русским

• Автор теми Автор теми Да-Да!!
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 75997
хочу стать русским

Я гражданин Украины, отец русский и проживает в России. Для одного дела нужно стать не резидентом Украины.

Подскажите, если я пропишусь в другой стране, чего меня лишат в этой?
Сейчас я работаю Фоп

• Це лайк!
Реакції: bw8
если ты оформишь ПМЖ в РФ, ты не сможешь быть ФОП в Украине.
При этом в РФ сможешь зарегиться Индивидуальным предпринимателем.

смена регистрации ("прописки") не лишает гражданства
у тебя даже право голоса на выборах в Украине останется

если ты оформишь ПМЖ в РФ, ты не сможешь быть ФОП в Украине.
При этом в РФ сможешь зарегиться Индивидуальным предпринимателем.

смена регистрации ("прописки") не лишает гражданства
у тебя даже право голоса на выборах в Украине останется

Смена прописки сделает меня не резидентом или для этого надо потерять гражданство?

Следующий шаг:
s320x240.webp

помоему ктото говорил что он сирота:контракт:

Так а что не прокатит? Если он уехал в другую страну после моего рождения, будучи в браке с моей мамой, завел там другую семью, а после смерти матери женился заново. По идеи я все равно считаюсь его сыном, ведь так же, просто мы не контактировали чуть больше 25 лет.Но я нашел его детей в соц сетях, мы типа общаемся и в хороших отношениях :D Так что я думаю с пропиской вопрос не станет. Вопрос в другом...
Сколько мне времени потребуется, что бы стать не резидентом Укрианы и можно ли мне это все время находится физически в Украине

Сейчас мне 26, а разве выписка с военкомата не до 25?

відповідно до пп. 1.20.1 п. 1.20 ст. 1 Закону, у разі якщо фізична особа має місце проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо така особа має місце постійного проживання в Україні. Якщо особа має місце постійного проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо має більш тісні особисті чи економічні зв'язки (центр життєвих інтересів) в Україні.
При цьому достатньою, але не виключною умовою для встановлення місцезнаходження центру життєвих інтересів фізичної особи - іноземця є місце постійного проживання членів її сім'ї та/або отримання переважної частини доходу.
Відповідно до пункту 2 статті 2 Рекомендацій комісії ЄС держава може вимагати від фізичної особи надання доказів отримання принаймні 75 % свого прибутку (доходу) в цій державі. Пороговий критерій 75 % загального оподатковуваного доходу свідчить, що фізична особа отримує основну частину свого прибутку в даній країні і перебуває у подібній з резидентами ситуації.
Відповідно до міжнародних норм при визначенні центру життєвих інтересів доцільно враховувати в сукупності сімейні, соціальні зв'язки, політичну, культурну чи іншу діяльність, місцезнаходження бізнесу.
Згідно з пп. 1.20.1 п. 1.20 ст. 1 Закону, у разі якщо державу, в якій фізична особа має центр життєвих інтересів, не можна визначити або якщо фізична особа не має місця постійного проживання у жодній з держав, вона вважається резидентом, якщо перебуває в Україні не менше 183 днів (включаючи день приїзду та від'їзду) протягом періоду або періодів податкового року.
Наявність даної ознаки має бути документально підтверджена відмітками прикордонної служби про в'їзд (виїзд) в Україну та/або зазначеними у візовій етикетці датами, якими обмежується дозвіл на перебування на території України.

відповідно до пп. 1.20.1 п. 1.20 ст. 1 Закону, у разі якщо фізична особа має місце проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо така особа має місце постійного проживання в Україні. Якщо особа має місце постійного проживання також в іноземній державі, вона вважається резидентом, якщо має більш тісні особисті чи економічні зв'язки (центр життєвих інтересів) в Україні.
При цьому достатньою, але не виключною умовою для встановлення місцезнаходження центру життєвих інтересів фізичної особи - іноземця є місце постійного проживання членів її сім'ї та/або отримання переважної частини доходу.
Відповідно до пункту 2 статті 2 Рекомендацій комісії ЄС держава може вимагати від фізичної особи надання доказів отримання принаймні 75 % свого прибутку (доходу) в цій державі. Пороговий критерій 75 % загального оподатковуваного доходу свідчить, що фізична особа отримує основну частину свого прибутку в даній країні і перебуває у подібній з резидентами ситуації.
Відповідно до міжнародних норм при визначенні центру життєвих інтересів доцільно враховувати в сукупності сімейні, соціальні зв'язки, політичну, культурну чи іншу діяльність, місцезнаходження бізнесу.
Згідно з пп. 1.20.1 п. 1.20 ст. 1 Закону, у разі якщо державу, в якій фізична особа має центр життєвих інтересів, не можна визначити або якщо фізична особа не має місця постійного проживання у жодній з держав, вона вважається резидентом, якщо перебуває в Україні не менше 183 днів (включаючи день приїзду та від'їзду) протягом періоду або періодів податкового року.
Наявність даної ознаки має бути документально підтверджена відмітками прикордонної служби про в'їзд (виїзд) в Україну та/або зазначеними у візовій етикетці датами, якими обмежується дозвіл на перебування на території України.

ясно, спасибо

Я гражданин Украины, отец русский и проживает в России. Для одного дела нужно стать не резидентом Украины.

Подскажите, если я пропишусь в другой стране, чего меня лишат в этой?
Сейчас я работаю Фоп

ничего. прописка ни на что не влияет.
Чтобы стать нерезидентом нужно отказаться от гражданства. Официально процедура длится около года и стоит 13 000грн только госпошлина.

Официально процедура длится около года и стоит 13 000грн только госпошлина
если один из родителей гражданин РФ - можно по ускоренной процедуре - мой товарищ получил за 4 мес., хотя говорили 6
на сайте консульства все документы есть

Назад
Зверху Знизу