Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

******** ХФ - это полезные люди для государства Украина, или РФ ?

• Автор теми Автор теми fesky64
  • Дата створення Дата створення
Не знаю хто тебе там натягує

Гілка Сахара завжди розвінчувала ваші фейки, які ви тягали від пропагандонів кремля.
А ви , за те що ми розвінчували фейки ,обзивали нас блюдолизами.
А ви завжди були й осталися поїдатєтями гівнопропаганди від кремля.

Пожалуйста цитируй это тем, кто в этом замешен. Ко мне это никакого отношения не имеет. Наоборот, фейки вашей пропаганды по всему инету уже гоняют. :yahoo:

Інтелект по ніку визначаєш ? :D:D
Тоді в тебе зовсім відсутній інтелект .
Йди щє з Ілоном Максом поспорь, про те шо він неправильно ракєту запустив, бо твої розрахунки не співпадають з його заявами .:D:іржач:

Я еще тогда показал всем, насколько ты невежда в астрономии, тебе мало неуч? :іржач:

Я еще тогда показал всем, насколько ты невежда в астрономии, тебе мало неуч? :іржач:

Ти, ****** ,виставив себе всім на посміховищє :іржач::іржач:

Я не нєуч. Я не робив ніяких заяв від свого імені, я всього лиш зацитував новину з центральних , в тому числі і світових новинних сайтів.
Там Маск заявляв, що запустив ракету на геліоцентричну орбіту навкруги Марса.
Наприклад так
Ілон Маск таки зробив це — 6 лютого очолювана ним компанія SpaceX успішно запустила найпотужніший у світі ракетоносій Falcon Heavy. На проміжну навколоземну, а потім на геліоцентричну орбіту був виведений особистий електромобіль Маска Tesla Roadster з манекеном за кермом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А ти, АстроЛяпус , мабуть після вживання трьохзвьоздочного напою , спутав гєліоцентричну орбіту з геостаціонарною, і став верещати, що я в космосі не розбираюсь , а ти спець , і , нібито то я видав свою інформацію, якою весь світ хотів ввести в оману , та ти мені цього не позволиш, бо ти фахівець у трьохзвьоздочних ділах. :D:D

Я потім тобі все розтлумачив, привів ссилки, ти сказав : - "а, якщо так, то таки да"
А потім знов включив дурня (може й не виключав) і знов став сперечатися, вже не зі мною, а з Маском, тому що ти фахівець, а Маск - так, проходимець .:D

Ти, ****** ,виставив себе всім на посміховищє :іржач::іржач:

Я не нєуч. Я не робив ніяких заяв від свого імені, я всього лиш зацитував новину з центральних , в тому числі і світових новинних сайтів.
Там Маск заявляв, що запустив ракету на геліоцентричну орбіту навкруги Марса.
Наприклад так

А ти, АстроЛяпус , мабуть після вживання трьохзвьоздочного напою , спутав гєліоцентричну орбіту з геостаціонарною, і став верещати, що я в космосі не розбираюсь , а ти спець , і , нібито то я видав свою інформацію, якою весь світ хотів ввести в оману , та ти мені цього не позволиш, бо ти фахівець у трьохзвьоздочних ділах. :D:D

Я потім тобі все розтлумачив, привів ссилки, ти сказав : - "а, якщо так, то таки да"
А потім знов включив дурня (може й не виключав) і знов став сперечатися, вдже не зі мною, а з Маском, тому що ти фахівець, а Маск - так, проходимець .:D
Поц, вот когда снимешь такое собственными руками , тогда и *****дим за астрономию, ***** брехливый. :відстій: :ганьба::ганьба:

Вкладення

• UL.webp
    UL.webp
    44.6 КБ · Перегляди: 70
Поц, вот когда снимешь такое собственными руками , тогда и *****дим за астрономию, ***** брехливый. :відстій: :ганьба::ганьба:

Шо, злився ?:D Там вже в темі всі повідомлення від тебе і мене зосталися. І всі все читали.
Тому ***** брехливий ти. Картінками тупість свою , замішану на трьохзвьоздочному напої , не прикриєш.

Шо, злився ?:D Там вже в темі всі повідомлення від тебе і мене зосталися. І всі все читали.
Тому ***** брехливий ти. Картінками тупість свою , замішану на трьохзвьоздочному напої , не прикриєш.

Все читали, и все поняли, что *****. Круглый.:кручусь:
Еще раз. Ты неуч, не понимающий ничего в этом предмете. :відстій: Даже вики тебе не поможет. И это не картинка. Это мое фото. Что бы такое получить, такому ******ку как ты жизни точно не хватит. :іржач:

уважаемые знатоки, за одну минуту ответьте, то што в Украине , президент является самым богатым президентом в европе, это следствие, причина, или почему ты не в ато?
Увага, уточнююче питання від команди з Феськограда :

-Президент Порошенко став багатим після того, як обійняв посаду Президента , чи він був багати ще до того, як народ України вибрав його своїм Президентом ?
І мені ось тут із зала підсказують, що Порошенко став біднішим, обійнявши посаду Президента .

предприятия порошенка показывают прибыль, при этом порошенко беднеет - вы пытаетесь развести детей в яслях или даунов в психушке?

Есть такая болезнь, вера в собственную ложь. Автор темы ею болен. Его пожалеть нужно, а не к стенке и в угол загонять.

предприятия порошенка показывают прибыль, при этом порошенко беднеет - вы пытаетесь развести детей в яслях или даунов в психушке?

Тобі ж уже неодноразово показували статистичні данні від Форбс, і інших спеціалізованих видань зі світовим ім'ям. Але ж ти нічому, окрім КісельовТВ не віриш.:(

када он мог заниматься бизнесом када он всю жизнь на госслужбе?
по закону госслужащему нельзя заниматься бизнесом..

То чом би "патріотам" разом з КісельовТВ не завести кримінальну справу , якщо був порушений закон ?
А не язиком тут бла-бла-бла.

) Так что там, Рябко, как же ты так облажался с Пауком?

Чо це я облажався ? Дивний ти. Вигадуєш якусь ***ню, розповсюджуєш цю ***ню. :незнаю:
Ти запитав, я відповів . Якого *** тобі щє потрібно ?
Схоже, чмомастер, шо це ти облажався. Як завжди, звісно.

Ладно, тре трохи попрацювати.

Это правильно. :клас:.
И на досуге, качни и почитай пару популярных книг по астрономии. Могу даже порекомендовать несколько. И совет на будущее, не надо считать себя умнее других в областях в который ты очень далек. Современный мир состоит далеко и не только из свободной энциклопедии .

Про Паука не забудь?

Та не трогай его, это личное. Просто я показал, что у каждого могут быть свои скелеты в шкафу. Плохо в том, что они у других ищут пылинку, а у самих бревно из глаза торчит.

не ***, ща братва подтянется подгонит тебе шото с методичек, не нервничай:D
У кого была коза, сквозь Мерефу тормоза?

Значит есть деньги у народа, раз тратит на конфеты.
Шото у тебя не сходится

Всех с прошедшими праздниками. Слава Украине!

Согласен.
Станк, ты уж приложи усилие появляться здесь почаще.
Искренне я Прокол Бауэрович Харум-Пицпонов
Не всегда это получается, есть реальная жизнь со своими проблемами и риском. Устаю очень сильно и морально и физически. Хочется цветов, оркестра и красивых девушек, а вместо этого грязь, пыль дорог и короткий отдых, как сегодня. Вчера - это был чисто отсыпной день.
вас записать на маникюр?
Уже бесполезно.
В переводе на человеческий - Семен Израилевич, урожденный Иванов, но для облегчения получения ВНЖ взявший фамилию Розенбилят.
Не самый худший вариант. Хорошо, что хоть не Стоша ****озад.
Главное, начать....)))
Да ладно, начать просто. А вот вовремя остановиться тяжело, а сделанного уже не вернуть.

Назад
Зверху Знизу