Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківці прохають Зеленського перевірити діяльність Кернеса, електронна петиція.

лучьше попросите его,что бы в водопроводных кранах текла нормальная питьевая вода!

не как с родников и источников,мы потерпим..
но и не вонючее пойло!

Ну, тоді візьми і підпиши петицію. Це усього лише прохання. щоб призначили перевірку його фінансової діяльності...

Я бы подписал если бы не две вещи. 1) Соверешнно упорота людына которая за нее топит не покладаю рук и 2) Полная бесполезность всех этих петиций-шметиций.

И я даже не знаю какая из них сильнее.

Мабуть погано вчився...
Чи ще не закінчив школу? Відчувається... Йди вчи уроки, школота! :-)

Ну вот видишь ты просишь подписать петицию, но делаешь это не то что без уважения, ты еще оскорблять пытаешься в процессе.

А потом еще и наверное обижаешься про себя, как-же так получается что ты, такой офигенный, механик, историк и просто харкивець, стоишь один в белом пальто, как д'артаньян, а вокруг одни мушкетеры ))

В Харькове задержаны двое местных чиновников, организовавших схему продажи асфальта, "списанного" при ремонте дорог, - СБУ

b6eacd.webp

Я отримав доступ після ідентифікації через добу...
Везунок
Шановний користувач
Ви обрали процедуру верифікації за допомогою індивідуального податкового номера.
Така ідентифікація займає 2 робочих дні.
Після отримання підтвердження вашої особи, Вам буде надіслано лист із запрошенням до початку використання системи Електронних петицій Офіційного веб-представництва Президента України

Помиляєшся, як завжди...
Я можу ображатися виключно на розумних людей. На тебе не ображаюсь... :-)

Вот и правильно.

Но не отвлекайся давай, обьясни Брасику как регаться, он тот еще товарищ, вы определенно найдете друг друга )))

обьясни Брасику как регаться
Він сам зрозумів. Там на сайті є декілька варіантів. Він обрав через ідентифікаційний номер... Я теж скористався цим варіантом. Усе нормально, наступного дня вже зміг проголосувати.

Цікава новина... Невже?

Уволили судью Антонова, который закрыл дело против Кернеса
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Дякую тих, хто підписав петицію і запрошую інших...

Назад
Зверху Знизу