Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківці прохають Зеленського перевірити діяльність Кернеса, електронна петиція.

А 3,5 доби - це тиждень? Щось нове:іржач: Та й залишається ще 86 діб для підписання.
Хоча гепадрочерам, що на утриманні Кернеса, дано завдання умовляти не підписувати петицію... :іржач: Це цілком зрозуміло... :іржач:
Не має значення скільки людей підпишуть цю петицію, бо з неофіційних джерел відомо, що першочерговим завданням для оновлених правоохоронних органів буде перевірка фінансової діяльності усіх органів місцевої влади і в першу чергу Харківської та Одеської. Гадаю, що через місяць ВРУ запрацює і буде сформовано новий уряд і правоохоронні органи... Ось тоді і розпочнеться найцікавіше... І петиція відіграє тільки допоміжну роль у процесі очищення місцевої влади від тих, хто на хвилі децентралізації почав на місцях розкрадати кошти із місцевих бюджетів. Ось тільки після цього можливо проводити вибори до місцевої влади, щоб туди не потрапляли кернеси та труханови.
Так що. заспокойся і не хвилюйся... :іржач: Все буде добре! :іржач:

так здесь же только ты и нервничаешь:незнаю:
Твої бажання не співпають з реаліями... Це серьйзне психічне захворювання. Співчуваю :іржач: Гадаю, що і звернення до лікаря психіатра тобі вже не допоможе... :іржач:

Ну если твоя сучасна освіта выродит что-то наподобие Ландау, тогда и поговорим
А про що з тобою можна говорити? Ти ж елементарних речей не засвоїла...:іржач:

"Успішно завершилася ювілейна 60 Міжнародна математична олімпіада – International Mathematical Olympiad (ІМО) для команди України юних математиків. Скарбничка міжнародних перемог українських школярів поповнилася 1 золотою, 4 срібними та 1 бронзовою медалями
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шестеро українських старшокласників здобули 4 золоті та 2 срібні медалі на 59 Міжнародній математичній олімпіаді, яка проходить 3 – 14 липня в м. Клуж-Напока (Румунія).
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Успішно завершилася ювілейна 60 Міжнародна математична олімпіада
Так новости - сутки отроду, откуда ж было знать? Вот это - приятная новость.
В стране останутся или свалят за бугор, когда учиться закончат?
В отечественные ВУЗы пойдут учиться или в заграничные? Может им лучше сразу немецкий и английский учить?

Может им лучше сразу немецкий и английский учить?
Англійську треба вчити у будь-якому разі, як і інші дисципліни. А освіту, хто бажає її дійсно отримати, можна де завгодно...

Так новости - сутки отроду, откуда ж было знать?
Навіть, у моєму пості є посилання на минулорічне досягнення українських школярів. І це не поодинокі досягнення українських школярів і не тільки з математики.

А освіту, хто бажає її дійсно отримати, можна де завгодно...
Ну, получить можно не где угодно, а где денег хватает учиться. Опять же не все дипломы можно подтвердить, не каждый работодатель не будет смущаться иностранному диплому. Но этим математикам это не грозит.
Харьковчан в команде не было, обидно :(

Хоча гепадрочерам, що на утриманні Кернеса, дано завдання умовляти не підписувати петицію... Це цілком зрозуміло...

Хм... ну учитывая что в этом топике только ты умовляешь каких-то харьковьцив, то выходит что ты и есть гепадрочер?

Не має значення скільки людей підпишуть цю петицію, бо з неофіційних джерел відомо, що першочерговим завданням для оновлених правоохоронних органів буде перевірка фінансової діяльності усіх органів місцевої влади і в першу чергу Харківської та Одеської. Гадаю, що через місяць ВРУ запрацює і буде сформовано новий уряд і правоохоронні органи... Ось тоді і розпочнеться найцікавіше...

Ну твои новые органы это будет тот-же самый Аваков, так что я хз каким новым трюкам выучили этого старого пса (с). Думаю что никаким.

А вообще первоочередная задача это будут местные выборы, и я хз кто может их хоть примерно выиграть. Человек-кнопка обмотанный зеленой тряпкой тут их вряд ли выиграет. Они даже у Фельдмана не смогли выиграть, а тут сам Гепуций... Парк Шевченко, велодорожки, саржин яр. Ну я хз.

И нет я вообще не фанат Гепуция, и всегда против него голосовал.

Так новости - сутки отроду, откуда ж было знать? Вот это - приятная новость.
В стране останутся или свалят за бугор, когда учиться закончат?
В отечественные ВУЗы пойдут учиться или в заграничные? Может им лучше сразу немецкий и английский учить?

Останутся конечно! На ХТЗ пойдут. Младшим научным сотрудником, вестимо. А кому особенно повезет, возьмут учителем математики, может даже не в простую школу а гимназию!

Но это неточно.

Зашёл подписать петицию и полистал, что есть ещё. Вот ,например такая - https://petition.president.gov.ua/petition/66452 (город Харьков - метро по 8 грн). С одной стороны я не писатель,чтобы критиковать, но текст,как будто, ребёнок написал - В городе Харьков метро по 8 грн. хотя суд принял решение, что это не законно, а властям все равно - цену не снижают. Это весь текст. Нет особой конкретики. С другой стороны, хоть что-то есть, а это лучше, чем ничего. Я,например, даже такое не сделал. Но, с другой стороны. Сайт рассчитан на то, что люди, несмотря, на уровень своего образования смогут донести властям свою мысль. Так, что, думаю, для того, чтобы власти поняли чего хотят людям необязательно писать конкретные даты, номера постановлений суда,законы и т.д. Было бы желания власти уделить данной проблеме внимания.

У Зеленского подчеркнули что не имеют никаких претензий к Геннадию Кернесу.

:іржач:
Хм... ну учитывая что в этом топике только ты умовляешь каких-то харьковьцив, то выходит что ты и есть гепадрочер?
:іржач:
Харківці - це справжні корінні мешканці Харкова. Це є недосяжним для розуміння понаїхавших сюди *****чегів. :іржач:
Дякую усім харківцям, які вже пройшли реєстрацію та підписали петицію. :клас:

И нет я вообще не фанат Гепуция, и всегда против него голосовал.
Ну, тоді візьми і підпиши петицію. Це усього лише прохання. щоб призначили перевірку його фінансової діяльності...

Назад
Зверху Знизу