Статус: Офлайн
Повідом.: 4064
Повідом.: 4064
Дікпік?Шо я там не бачів.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дікпік?Шо я там не бачів.
Ви БабцяНу и я старперша. ? хотя может вы младше лет на 10.
..а ето звучить гордо..
От і я кажу ?♀️Шо я там не бачів.
В томто і дєло шо почти ніхто с тих хто тут нічого не знає. А ті хто знає сплєтні по лічках не тягає ?♀️А ви шо, полфоруму розказали - скока вам год і де живьотє?
Да. Вот сидю и гордюся. ?Ви Бабця..а ето звучить гордо..
![]()
Анжела, сколько вам лет?От і я кажу ?♀️
В томто і дєло шо почти ніхто с тих хто тут нічого не знає. А ті хто знає сплєтні по лічках не тягає ?♀️
Нічо канєш. Но осадочок остався ?♀️Та шо там у вас такого тайного, шоб так дергаться.
зате онуків маю, кілька!Ну и я старперша. ? хотя может вы младше лет на 10.
Мне 47. Чувствую себя тинэнджеромНу и я старперша. ? хотя может вы младше лет на 10.

Я не виновата. ?Мне 47. Чувствую себя тинэнджером![]()
Честно, думал что дамам в теме 50+, но не более. Но это ничего не меняет. Интересно, Анжеле 60 или 70?Я не виновата. ?

45.Честно, думал что дамам в теме 50+, но не более. Но это ничего не меняет. Интересно, Анжеле 60 или 70?![]()
Это понятно, это для общения
Вообще не пойму, в чем интрига. Захочет - скажет.Честно, думал что дамам в теме 50+, но не более. Но это ничего не меняет. Интересно, Анжеле 60 или 70?![]()
Та мне пофиг, я женат, и точно в черном спискеВообще не пойму, в чем интрига. Захочет - скажет.
Не скажет - мне все равно, например.?

Вы хвастаетесь или жалуетесь? ?Та мне пофиг, я женат, и точно в черном списке![]()
80+ ?Честно, думал что дамам в теме 50+, но не более. Но это ничего не меняет. Интересно, Анжеле 60 или 70?![]()
Про тєбя я нікому нічо нє сказав. Пока шо.Моничка... а ти такі старая сплетніца..![]()
![]()
І це ще навіть не погроза!Про тєбя я нікому нічо нє сказав. Пока шо.