Статус: Онлайн
Повідом.: 24615
Повідом.: 24615
Вже з'iла?Точно! Бліни!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вже з'iла?Точно! Бліни!
Навпаки, вiд стресу хочеться iсти!вона не ззіла тазік блінов з відром згущонкі.
Та скоріше в нього паштєт закончіца.Давнєнько нє отсвєчівал ентот спонсор. Мабуть, вже знайшов.
Нема в меня ніякіх складок?У тазику - так, а в Анджели - плюс 700 кiлокалорiй, та ще пару складок жиру на боках та ляжках
А мені спати.Навпаки, вiд стресу хочеться iсти!

В останньому слові всі букви правильні? Чи т9 шось подправів??А мені спати.![]()
Дурко ти Моня.. до тебе жиночка залицяїться..а ти..ех..В останньому слові всі букви правильні? Чи т9 шось подправів??

В якому реченні?Дурко ти Моня.. до тебе жиночка залицяїться..а ти..ех..![]()
![]()

Ровная бочка 100х150х100?Нема в меня ніякіх складок?

Ти зараз із разряда нєдолюблєних пєрєкочуєш у блокнот - обязатєльно помститись.?Ровная бочка 100х150х100?![]()
Та хоть в тетрадь мертвыхТи зараз із разряда нєдолюблєних пєрєкочуєш у блокнот - обязатєльно помститись.?
Я не могу сдерживать свое чернушное ЧЮ 
В вас оно оцуцтвує вапще ?Та хоть в тетрадь мертвыхЯ не могу сдерживать свое чернушное ЧЮ
![]()
Вот вообще не возражаю, пани без складокВ вас оно оцуцтвує вапще ?

А покажiть!Нема в меня ніякіх складок?
А менi - ебатись...А мені спати.![]()

Не, но хотел. Вообще ни одной училки в школе не отодралОтодрал ее?
А учітєля?Не, но хотел. Вообще ни одной училки в школе не отодрал
Я спецом оставил легкую недосказанность чтоб посмотреть кто задаст этот вопрос. Но от тебя, Амиго, никак не ожидалА учітєля?
Я сам нє ожидал.Я спецом оставил легкую недосказанность чтоб посмотреть кто задаст этот вопрос. Но от тебя, Амиго, никак не ожидал
Драли его в ****?А учітєля?

Так не буває. У дєвачєк принаймі кілька складочок повинно бути обов'язково!Нема в меня ніякіх складок?