Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
пані шапокляк довела
Ніззя так реагіруват 🤷‍♀️

Ашпет мне Адепт всегда казался с крепкой психикой..:збентежений:
Отож і странно🤷‍♀️

При чем здесь моя пани? Это чисто мое мнение. Но бигля и кота жалко : D
Налуплю вас кнутиком як будете глупості такі продолжат!

Я тоже нє буду нікаво поздравлять. Сьодня вигнал із бокса фіррарі свою. Прогрєл. Поставіл новий топлівний фільтр.
Завтра тож буду копошицца коло нійо.
Навроді собирались, ага 🥱 натрєскаєтесь як обично ще срання , ото і всі поздравлянья 🥱🥱

Буенос ночес 🥱 як ся маєте? Пишут шо непогоди у вас ужасні стоят.
Буэнос, сеньора. Тодо бьен. На Гран Канарии машины плавают, а у нас просто дождит. Уже подтягиваются отдыхающие с большими чемоданами и занимают номера, хотя погода не курортная

Буэнос, сеньора. Тодо бьен. На Гран Канарии машины плавают, а у нас просто дождит. Уже подтягиваются отдыхающие с большими чемоданами и занимают номера, хотя погода не курортная
То є гут шо вшистко в вас добже.👍 І це ви тойво, льохко отдєлались .. канарєйські ужаси я виділа... ото б чорт дьорнув поперти, не дай бог... а дощик це неплохо даже , освіжає 🤷‍♀️

Вкладення

• Screenshot_2025-03-08-05-02-26-826_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2025-03-08-05-02-26-826_com.facebook.katana.webp
    207.1 КБ · Перегляди: 13
Шот вспомнилось..
477867055_17847481839406718_8182978624672025138_n.webp

собенности перевода..я долгое время думал, шо речь идет о собаках на дороге..:D:D

Наркоманов все больше и больше... :D

Ага. Ментальное здоровье *****. Сергунчик, с 8м марто тебя

Амиго, а чего ьы на гранд канарию подался? Там делать нехуй. Едь на Тенерифе там охуенно

Назад
Зверху Знизу