Статус: Офлайн
Повідом.: 28115
Повідом.: 28115

В рюшечках ... а шо? 😳З написом ****hub?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В рюшечках ... а шо? 😳З написом ****hub?
А над реализацией какого плана работаешь ты?...немає ніяких ні аміго,ні кота,ні бігля,є тільки жизоїдна наркоманська уява дазера
Буенос ночес 🥱 як ся маєте? Пишут шо непогоди у вас ужасні стоят.А над реализацией какого плана работаешь ты?
Буэнос, сеньора. Тодо бьен. На Гран Канарии машины плавают, а у нас просто дождит. Уже подтягиваются отдыхающие с большими чемоданами и занимают номера, хотя погода не курортнаяБуенос ночес 🥱 як ся маєте? Пишут шо непогоди у вас ужасні стоят.
...зараз дурник відпишеться від імені кота,а потім бігля,чи навпаки?А над реализацией какого плана работаешь ты?
То є гут шо вшистко в вас добже.👍 І це ви тойво, льохко отдєлались .. канарєйські ужаси я виділа... ото б чорт дьорнув поперти, не дай бог... а дощик це неплохо даже , освіжає 🤷♀️Буэнос, сеньора. Тодо бьен. На Гран Канарии машины плавают, а у нас просто дождит. Уже подтягиваются отдыхающие с большими чемоданами и занимают номера, хотя погода не курортная
У нас в глухомани празднуют. Женский месячник.8 бєрєзня тока восточниє нємци святкують.
Пєрєжиткі совка.
Женский, простите, шо празднуют?..У нас в глухомани празднуют. Женский месячник.
И 14 февраля празднуют.
...місяць жінок святкують,що не понятно?😁Женский, простите, шо празднуют?..![]()
Ви, коллега, апсолютно в ентом уверени.....місяць жінок святкують,що не понятно?😁
...ну,дехто інших партнерів😁Ви, коллега, апсолютно в ентом уверени..![]()
...песи теж пішоходи😁Шот вспомнилось..![]()
собенности перевода..я долгое время думал, шо речь идет о собаках на дороге..![]()
А с точки зрения водителей, они собаки.....песи теж пішоходи😁
...я не знаю, як у вас,але у нас зараз всі максимально взаємоповажні,і це без сарказма 🤦♂️😁А с точки зрения водителей, они собаки..![]()
По охуенному
Амиго, а чего ьы на гранд канарию подался? Там делать нехуй. Едь на Тенерифе там охуенноБуэнос, сеньора. Тодо бьен. На Гран Канарии машины плавают, а у нас просто дождит. Уже подтягиваются отдыхающие с большими чемоданами и занимают номера, хотя погода не курортная
Несравненная Анжела, я готов. Есть практически все!Дазєрчик, котік, не соблазняй так, а то ж я не видержу, складу у котомку свою саму красіву тарєлку, саму большу ложку, фартушок, ну і ще всякого по мєлочі, куплю білєт на паравоз с сєрєбрістим крилом і тойво... прикотю на ужин 😳