Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Скажіть ви принципіально нормальних от притрушених не отлічаєте? 🤦♀️Я не в курсе всего вашего внутрисемейного, но сейчас у отца беда. Её с вашей службой в армии полуторогодичной не сравнить.
В жизни встречала разное.Скажіть ви принципіально нормальних от притрушених не отлічаєте? 🤦♀️
Ну тоісь полгода примєрно - це сразу?В жизни встречала разное.
Поэтому не стараюсь сразу кидаться.
Полгода от чего? Я про отсрочки , если погиб или ранен **** семьи.Ну тоісь полгода примєрно - це сразу?
Полгода читать оцю муйню і щитать шо всьо ок.Полгода от чего? Я про отсрочки , если погиб или ранен **** семьи.
Анжела - фатіт дуцца. Луччє розкажіть - ві впоймали кота? Я чьото волнуюсь.Полгода читать оцю муйню і щитать шо всьо ок.
Не впоймалі 🤦♀️Анжела - фатіт дуцца. Луччє розкажіть - ві впоймали кота? Я чьото волнуюсь.
НемаА валєр"янка у вас там є?
От блін. Так би намастили руку валєр"янкой і всі коти в радіусі півкілометра ваші.
Тю. А ловіть котов фуфайкамі значіт можна.это как бы распространение наркотиков среди котиков как минимум штраф или тюрьма
От б-л-я. Ая закусивал грєчкой і жарєнимі ковбаскамі з яйкамі ****ячімі. Кого будеш гріліть?Гріль делать бу..
Окей - не, я запоминаю, что люди пишут, и если потом уточняю и комментирую - то это другое. 😊Полгода читать оцю муйню і щитать шо всьо ок.
А я сдрейфила так ответить.вы мэм тоже тут кнопали
Похоже, им кто то пообедал....а я хомяка завьол.