Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Кстать, так се..уже стара и не вкусная.. мо кормовая?.Да, конопля в єтом году ****іла.
Нахаляву і хлорка - сахар.Кстать, так се..уже стара и не вкусная.. мо кормовая?.![]()
Ну не скажіть коллега, у мну от хлоркі изжога..Нахаляву і хлорка - сахар.
А ви не насипАйте в чашку з горкой, коллєга. 5-6 ложочок, нє болєє.Ну не скажіть коллега, у мну от хлоркі изжога..![]()
Вон уже и бригада хмелеводов на подходе...Фишечкі..![]()
Столовіх?..А ви не насипАйте в чашку з горкой, коллєга. 5-6 ложочок, нє болєє.![]()
Када уже опохмелеводи прийдуть?..Вон уже и бригада хмелеводов на подходе...
У фьодоров ваших чи других неблагополучних спрашуйте тепер, якшо с яйцями напряжонка .Анджела, ну так какой будет Ваш позитивний ответ..
А то кобети уже начинают фотки слать..🤭![]()
А на меня то Ви за шо образились..У фьодоров ваших чи других неблагополучних спрашуйте тепер, якшо с яйцями напряжонка .
А бівают другіє?Столовіх?..![]()
Дессертніе..А бівают другіє?![]()
Я Вам тут такіе закати рисую, а Ві про якись яйця..У фьодоров ваших чи других неблагополучних спрашуйте тепер, якшо с яйцями напряжонка .
Тоісь для вас норм як яке дурнувате муйню на дєвочок поре? Тре йому подхіхікувать замість того шоб помогти заткнуцця?А на меня то Ви за шо образились..![]()
Як там каже Зіготе.. * о боже*.. и ото все?..Анджела.. квіточка.. так не можна, якщо так на вшистко реагувати..то бендже трагедія..Тоісь для вас норм як яке дурнувате муйню на дєвочок поре? Тре йому подхіхікувать замість того шоб помогти заткнуцця?
Як би Ви знали скількох юзверецй я готов бил задушить спмотужки на почонтку туташнего пребування..Як там каже Зіготе.. * о боже*.. и ото все?..Анджела.. квіточка.. так не можна, якщо так на вшистко реагувати..то бендже трагедія..![]()
Ну ок. Сюсюкайтесь с ними дальші. Тіко мене не трогайте, раз от мужика тіко местоіменіє осталось.Як там каже Зіготе.. * о боже*.. и ото все?..Анджела.. квіточка.. так не можна, якщо так на вшистко реагувати..то бендже трагедія..![]()
Я теж, дуже образлива людина, але треба глову иноді умикати.. мені помогло..Як би Ви знали скількох юзверецй я готов бил задушить спмотужки на почонтку туташнего пребування..
Форум би сократился на треть..![]()