Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Анджела, ну так какой будет Ваш позитивний ответ..:незнаю:
А то кобети уже начинают фотки слать..🤭
IMG_20240823_193050_333.webp

Анджела, ну так какой будет Ваш позитивний ответ..:незнаю:
А то кобети уже начинают фотки слать..🤭
IMG_20240823_193050_333.jpg
У фьодоров ваших чи других неблагополучних спрашуйте тепер, якшо с яйцями напряжонка .

Тоісь для вас норм як яке дурнувате муйню на дєвочок поре? Тре йому подхіхікувать замість того шоб помогти заткнуцця?
Як там каже Зіготе.. * о боже*.. и ото все?..Анджела.. квіточка.. так не можна, якщо так на вшистко реагувати..то бендже трагедія..:незнаю:

Як там каже Зіготе.. * о боже*.. и ото все?..Анджела.. квіточка.. так не можна, якщо так на вшистко реагувати..то бендже трагедія..:незнаю:
Як би Ви знали скількох юзверецй я готов бил задушить спмотужки на почонтку туташнего пребування.. :D
Форум би сократился на треть.. :D

Ну ок. Сюсюкайтесь с ними дальші. Тіко мене не трогайте, раз от мужика тіко местоіменіє осталось.

Як би Ви знали скількох юзверецй я готов бил задушить спмотужки на почонтку туташнего пребування.. :D
Форум би сократился на треть.. :D
Я теж, дуже образлива людина, але треба глову иноді умикати.. мені помогло.. :D ...но то зовсім інна байка.. :зуби:

Да, і ета.. категорічность Вам не к ліцу..:незнаю:

Фсе.. я устал .. спать пошел, шо и вам желаю..

Назад
Зверху Знизу