Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
А чем соседи таким интересным занимаются, что нужно подглядывать?

А чем соседи таким интересным занимаются, что нужно подглядывать?
Це для сищицькой треніровки... навроді практіки?‍♀️ хотя всігда інтересно позаглядать куда...жалко шо бінокль дома остався☹

Да не,безопаснее поглядывать на коров и черепах

Да не,безопаснее поглядывать на коров и черепах
Ну тута тожє єсть ньюанси... якто я заглядала через незнакомий забор на сєльскохозяйствєних животних, а тут вдруг бабця на авті вирулює і строго так : "А шо ви тут робите???Вкрасти хочете???" А я ж не ростірялась та мимрю : " та я турісто с мегаполіса , фоткаю ваших няшних звірюшок!". Ну бабця завлибалась і укатіла... а могло ж буть всяке. ?

Так i запитувала на украiнськтй мовi?

А куда ви снова всі ділись хлопці? Футбола якого дивитесь чи оту мордобойню? ?
Я такі грубості не люблю, лучче комедію яку глянуть чи поспать ?

Шо тута хлопці? ХФшні срачі бессмисленні і беспощадні?? А я панамки в рукзак складую, на Мальдіви попру...дада... ?

Не перепутайте с Мальвинами
Це ви от зависті наговорюєте? Та не тре завидувать, не на взаправдашні Мальдіви, то на тутошньому ставку хлопці бульдозером приперли піска та щебьонки, на кущах повісили табличку " Maldives" ну всі і кажуть так для понтів?‍♀️

Одному тєбє я вєрю...разищі мою патєрю... Шерлак Хомс?

Вкладення

• 20240518_141652.webp
    20240518_141652.webp
    162.2 КБ · Перегляди: 30
А откуда на ХФ взялся Махаммад ??? Я не следила за темой, наверное все пропустила...Вроде все поехали в Европу, а не в Афганистан
С Ха і взявся?‍♀️ тепер це солідний мюніховський бюргер канєш ?‍♀️

Похожа, тіко нос не такий длінний. І читанка в мене по сищицькому інвентарю. Уже начала скуплятися по трошку.?

Снова форум глючит ☹️

Це ви от зависті наговорюєте? Та не тре завидувать, не на взаправдашні Мальдіви, то на тутошньому ставку хлопці бульдозером приперли піска та щебьонки, на кущах повісили табличку " Maldives" ну всі і кажуть так для понтів?‍♀️
Дорого берут?

...спонсори місцевих мальдів-місцеві маршрутчики

Анжела, а где Ваш возлюбленный?

Вкладення

• 1000003490.webp
    1000003490.webp
    188.1 КБ · Перегляди: 23
Назад
Зверху Знизу