Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Це для сищицькой треніровки... навроді практіки?♀️ хотя всігда інтересно позаглядать куда...жалко шо бінокль дома остався☹А чем соседи таким интересным занимаются, что нужно подглядывать?
Ну тута тожє єсть ньюанси... якто я заглядала через незнакомий забор на сєльскохозяйствєних животних, а тут вдруг бабця на авті вирулює і строго так : "А шо ви тут робите???Вкрасти хочете???" А я ж не ростірялась та мимрю : " та я турісто с мегаполіса , фоткаю ваших няшних звірюшок!". Ну бабця завлибалась і укатіла... а могло ж буть всяке. ?Да не,безопаснее поглядывать на коров и черепах
Ніт канєш. Це ж я для вас переводю, ви ж не всі тута вчоні ?Так i запитувала на украiнськтй мовi?
Не перепутайте с МальвинамиШо тута хлопці? ХФшні срачі бессмисленні і беспощадні?? А я панамки в рукзак складую, на Мальдіви попру...дада... ?
Це ви от зависті наговорюєте? Та не тре завидувать, не на взаправдашні Мальдіви, то на тутошньому ставку хлопці бульдозером приперли піска та щебьонки, на кущах повісили табличку " Maldives" ну всі і кажуть так для понтів?♀️Не перепутайте с Мальвинами
Ніт. Мухаммад канєшно. Чи Махаммад. Це ньюанси уже. Тенденція понятна?♀️Можна припустити, що найпопулярніше ім'я в Ослі - Осел
![]()
С Ха і взявся?♀️ тепер це солідний мюніховський бюргер канєш ?♀️А откуда на ХФ взялся Махаммад ??? Я не следила за темой, наверное все пропустила...Вроде все поехали в Европу, а не в Афганистан
Похожа, тіко нос не такий длінний. І читанка в мене по сищицькому інвентарю. Уже начала скуплятися по трошку.?
Дорого берут?Це ви от зависті наговорюєте? Та не тре завидувать, не на взаправдашні Мальдіви, то на тутошньому ставку хлопці бульдозером приперли піска та щебьонки, на кущах повісили табличку " Maldives" ну всі і кажуть так для понтів?♀️
Бесплатно канєш. Тіко проїзд оплочувать.Дорого берут?
А сервис есть какой-то зонтики, лежаки, шаурма?Бесплатно канєш. Тіко проїзд оплочувать.