Єх, молодєжь, молодєжь. Нічего-то ві нє знаєте, нічего нє умєєтє(
4й десяток уж давно размєнялі, а нє в курсє совєршенно, как слопать апєльсін культурно, штобі нє забрізгать соком сісі, жівот і что у вас там еще можєт забрізгацца.
Так і біть, расскажу я вам єтот сєкрет.
Берешь досочку дєрєвянную (єкологіческі чістую), ножік (обязатєльно острій), моєшь тот апєльсін (пусть і не на дорогє ті єво подобрал, но, мож, собірал хто грязнімі рукамі). Кладєшь на досочьку и режешь єго поперек (не вдоль, смотри, не пєрєпутай). Вікладіваєшь на тарєлочку, ставішь бутілочку вінца і пєрєкусіваєшь на здоровьє.
Я так всєгда делаю, как єм апельсін. Хоть бі когда что забрізгала)
Пріятного апетіта, сіньор.