Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Если подтекст что она бегала за мужиками - перестанут мужики платить за **** и в мире исчезнут шлюхи.
...ні,контекст у попередньому моєму пості,і аборигени ще довго будуть розгрібати кримінал з таким дєвіцами,Дрочєрами,Норкофонами,та іншою "елітою" нашого суспільства

...війна відкрила дорогу до європ такому контингенту людей,які б у звичайних умовах не могли мріяти про це ні в якому вигляді,як ото кажуть,ні тушкой,ні чучелом🤦‍♂️
Що ти верзеш?? Тобі мабуть навіть війна ту дорогогу не відкрила?

...ні,контекст у попередньому моєму пості,і аборигени ще довго будуть розгрібати кримінал з таким дєвіцами,Дрочєрами,Норкофонами,та іншою "елітою" нашого суспільства
По контексту цієї дискусії ти нічим особливо від наркофона не відрізняєшся, пишеш про кримінал тієї жінки, хоча про неї наче ніякого криміналу не писали ще окрім кримінального факту її вбивства..

По контексту цієї дискусії ти нічим особливо від наркофона не відрізняєшся, пишеш про кримінал тієї жінки, хоча про неї наче ніякого криміналу не писали ще окрім кримінального факту її вбивства..
...звичайно, щоб не провокувати резонанса серед аборигенів, в аспекті глобальної проблеми

И шо в этом плохого? Хоть немчура жизнь увидит. Немцы это практически нормальные люди - где законов нет как наши становиться из змиева хлопци. Так что тут все норм.

Я смотрю тут с нашими немки хоть красится стали - не только в пятницу когда перепихнуться идет. Молодняк макияжик какой ни какой осваивает - оздоравливается нация

p46serge, что ты видишь смешного в этом его комментарии? Здесь же одна печаль и слабоумие..:рл::рл:

...звичайно, щоб не провокувати резонанса серед аборигенів, в аспекті глобальної проблеми
Ага, наче ти вже все це знаєш... І який може бути резонанс, з якого біса? Твоя впевненість дуже схожа стиль наркоши...

Дед , тебе вечером пришлю здание в котором бедный австрийский художник и философ жил. В трех кварталах от меня. Надеюсь тебе будет приятно
Ты специально выбрал место жительства, чтобы удобно было ходить поклоняться каждый день?

Конечно. Я даже оперу на кольцо дер небелунген ходил. Проникался духом старого Мюнхена. Там кстати подле оперы памятник рихарду вагнеру стоит. Просто ******* район. Называется принц регент плац- *******
А может ты и не такой *****, как изображаешь? "Реєстрація 27.02.2008" Поливал грязью Ющенка , а затем залег на дно и недавно получил команду от ФСБ ??? проснуться?

Конечно. Я даже оперу на кольцо дер небелунген ходил. Проникался духом старого Мюнхена. Там кстати подле оперы памятник рихарду вагнеру стоит. Просто ******* район. Называется принц регент плац- *******

Опера конечно ****о. Но музыка *******. Там типа ансамбль в яме играет, люди сидят, на меня в моих спортах и кедах смотрели с подозрением. **** ж я в первый раз.

Но ***рило знатно. Музло охуеть слова ****о и не понятно ничего. Типа эпос типа валькирии драконы и прочая поебень мистическая. Прямо противоположно рэпу где слова правильные а музыка ****о.
Здесь точно похоже, что дауном только притворяешься ...С какой целью пропадаешь здесь круглосуточно?

От старый еврейский провокатор. Я заэто вашу нацию и ненавижу. Аргументов ноль, тупой, моральный **** а гонору как у начальника ***жа. Учись общаться с высшими тебя по рассе людьми
Странное у тебя какое-то расстройство ума.. искусственное, придуманное..

...війна відкрила дорогу до європ такому контингенту людей,які б у звичайних умовах не могли мріяти про це ні в якому вигляді,як ото кажуть,ні тушкой,ні чучелом🤦‍♂️
"Харків’янку жорстоко вбили росіяни в Німеччині та забрали її доньку-немовля"

Шо тут срання хлопці?🥱 Я оце проснулась злющща... разві з носками на лисині виспишься???☹ Но - всьо раді красоти ага...😳

Це така українська народна забава - кинуть "сама винувата" в сторону жінки. В тому шо красивою народилась, або шо спідниця занадто коротка, або шо втекла з країни і не радує чоловічі очі тут, у кого шо більше болить.
******и на обліко моралє, коли ображають українських громадян. За своїх горою тре стояти. Вбита дівчина молода, в доньки багатьом тут годиться.
То ж їм в свойом глазу деревини не видно, так ядом хоч поплюються на чуже горе. 🤦‍♀️

Назад
Зверху Знизу