Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Ой хлопці перестаньте , а то я так с вас хихотіла, шо чуть с кроватки не упала🤣🤣🤣🤣

Ви тіко не кажіть тому новінькому шо я волосатий нєгр-карлік , хай це буде наша тайна😳

а **** в имени такого? Вчера 10 кг гречки по Амазону заказал- в пн приедет
Та норм імя. Просто необично шо троль дазєр - це ойтішнєг Макс напримєр. Ну ілі я - волосатий карлік😳

Думаєте він з гішпанської транслєйте?🤣
Ві нє повєріте, но мнє нєдавно сам Гугл транслєйт пєрєвєл с хранцузково на рускій как полній йовбак, можєтє самі убєдітца: un étui - пєрєводіт, как случай, хотя на самом дєлє правільно - футляр. І дажє в пєрєводє на украінскій єсть "випадок", хотя нікакого випадка і случая там біть нє можєт, просто тупой Гугл пєрєводіт сначала на англійскій - case, потом смотріт, что кейсом могут назівать нє только футляр, но і какой-то случай для прімєра і думаєт, что пора поджігать пєкєльні борошна.

Ві нє повєріте, но мнє нєдавно сам Гугл транслєйт пєрєвєл с хранцузково на рускій как полній йовбак, можєтє самі убєдітца: un étui - пєрєводіт, как случай, хотя на самом дєлє правільно - футляр. І дажє в пєрєводє на украінскій єсть "випадок", хотя нікакого випадка і случая там біть нє можєт, просто тупой Гугл пєрєводіт сначала на англійскій - case, потом смотріт, что кейсом могут назівать нє только футляр, но і какой-то случай для прімєра і думаєт, что пора поджігать пєкєльні борошна.
Це возмутітєльно, паддєржую. Тіко я воображала шо пан без транслєта може накарлякать. А оно он як... Штірліц насторожился (с)😳

Погугліла я хлопці де та МарбєльЯ🤦‍♀️ Єзус марія...хутор напротів Африки... це ж всьо одно шо прямо в тім Мароккі жить... не приведи господь🤦‍♀️🤦‍♀️

Назад
Зверху Знизу