Статус: Офлайн
Повідом.: 13014
Повідом.: 13014

Бєз Анжєлі здєсь явно напряжєнная атмосфєра.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...думаєш,хтось буде ломати твою творчість?🤣голодні баби хактуть твої архіви?Як думаєш, закинути в rar і запаролити чи краще в веракрипт зашифрувати архів?
...не переживай,дрочи ,ніхто не позариться на твій інтимТи якись странний, від тебе хочу зашифрувати архів.
...дрочер окупував темуБєз Анжєлі здєсь явно напряжєнная атмосфєра.
...безумовно,психопатам не місце серед людей,бо це закінчиться не дуже добреТи так багато приділяєш уваги до мого інтиму та дозвіллю, що я схиляюсь до думки що ти щось затєваєш.
...викладуй тут публічно,інакше не повіримоЯ маю довідку, що не псіхопат.
...по цій довідці тебе випустили з України?Я маю довідку, що не псіхопат.
...не шкода іспанських тьолок,яких пошматує цей непсихопат?Да мне лично похуй. Даже если сли ты чикатило… кто ***** будет интересоваться кто в бетономешалке был перемешан
...батьківщина позбавилася потенційного героя новин
Дазєра звать Макс???? Отето новость...😲 чуть гречкой не вдавилась....Он мне говорит - спасибо Макс за науку, но ***** так надо.
Та норм імя. Просто необично шо троль дазєр - це ойтішнєг Макс напримєр. Ну ілі я - волосатий карлік😳а хули в имени такого? Вчера 10 кг гречки по Амазону заказал- в пн приедет
Про підлогу не пойняла, а карлік самий настоящій...я хвотки хлопцям показувала😳Так ви волосатий карлік ілі нєт? Шото я запутався. І якої підлоги?
А вот єто біло нєплохо.Так ви волосатий карлік ілі нєт? Шото я запутався. І якої підлоги?
Думаєте він з гішпанської транслєйте?🤣А вот єто біло нєплохо.
...мабуть трава вже прийшлаА вот єто біло нєплохо.
...немає сечі,нирки треба перевірити,бо роздує всьогоНе прийшла ще. Вже немає сечі терпіти.
Ві нє повєріте, но мнє нєдавно сам Гугл транслєйт пєрєвєл с хранцузково на рускій как полній йовбак, можєтє самі убєдітца: un étui - пєрєводіт, как случай, хотя на самом дєлє правільно - футляр. І дажє в пєрєводє на украінскій єсть "випадок", хотя нікакого випадка і случая там біть нє можєт, просто тупой Гугл пєрєводіт сначала на англійскій - case, потом смотріт, что кейсом могут назівать нє только футляр, но і какой-то случай для прімєра і думаєт, что пора поджігать пєкєльні борошна.Думаєте він з гішпанської транслєйте?🤣
Це возмутітєльно, паддєржую. Тіко я воображала шо пан без транслєта може накарлякать. А оно он як... Штірліц насторожился (с)😳Ві нє повєріте, но мнє нєдавно сам Гугл транслєйт пєрєвєл с хранцузково на рускій как полній йовбак, можєтє самі убєдітца: un étui - пєрєводіт, как случай, хотя на самом дєлє правільно - футляр. І дажє в пєрєводє на украінскій єсть "випадок", хотя нікакого випадка і случая там біть нє можєт, просто тупой Гугл пєрєводіт сначала на англійскій - case, потом смотріт, что кейсом могут назівать нє только футляр, но і какой-то случай для прімєра і думаєт, что пора поджігать пєкєльні борошна.