Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Фрау Анжеліка, вы перескочили через один чи два рівня в своєму нарєчіі, складність неймовірна, майже нічого не розумію. Зробіт що небудь, так довго продовжуватись не може.
Ви услух читайте, може тада понятніше буде🤷‍♀️
Развлечение в мюниху отстой. Разве что купаться голяка в изаре
Отакої... а вроді ж і город больший і наріду тьма... ну возлі ставка ж барішні шоркаються? Ненавящиву бєсєду яку можна замутить? А то он Махаммада женити не можу ніяк... може патаму шо он таво... какАвний?😳🤷‍♀️

Католический.

1710512462353.png
Ой як інтересно..і дядькИ смішні... хоть до вас їдь , чесне слово😍

Показывай уже свою яхту! Или шо у тебя за корыто там
У меня нет яхты.

Джордан Белфорт, прототип героя Ди Каприо из "Волк Уолл-Стрит", сказал: "Hикогда не покупай актив цена которого со временем падает. Всё что плавает, летает или трахается всегда дешевле взять в рент на время".

Я частично следую этому совету.

Ну, в Дубаи тоже красиво, но там поменьше зелени, всё гораздо дороже и это арабы мусульмане, со всеми вытекающими...
Там жарища ацька, я такого не люблю... а у вас красівєнько так...прямо аж захотілось...😍

Потом и озеро позеленеет когда в него крашенная река впадёт?
Нет, озеро не зеленеет. Река течёт не в озеро а из озера, её течение развернули с помощью шлюзов, чтобы отходы города не выносило в озеро. Когда то давно на берегу были свинофермы и бойни, можете себе представить...

Я от за риб всяких і квакушок переживаю... вони не потровляться там??
Нет, краситель безвредный. До 1980-х озеро и река были очень грязными, с тех пор очистили их так что вода в озере совершенно прозрачная.

Ну от же всьо як у людей.. літо, зіма... сніжок красівий... і мільойнєрів навалом небось...😳
Пишут что 124 тысячи миллионеров:

Chicago is home to 124,000 millionaires, making it the fourth-wealthiest city in the United States and the 11th-richest city globally

Мабуть там застосовують харчовий барвник. Той, з якого Тархун роблять.
Тархуняча річка 👍🤣

Пишут что 124 тысячи миллионеров:

Chicago is home to 124,000 millionaires, making it the fourth-wealthiest city in the United States and the 11th-richest city globally
Вся жизнь коту під фост... они там, а я ніт🤦‍♀️

Якщоб я знав нiмецьку то б вже сношався з тима бабами
Та в тому мюніху тисяч сто наших тьоток должно буть... нашо дойческі? На курсах яких, кружках, ще дето... на ставку том же🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу