Статус: Офлайн
Повідом.: 13014
Повідом.: 13014

Было уже вчера вроде.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Для местного 2 недели или для беженца? Я могу открыть счёт онлайн буквально за минуты, а человек без внятных доков и номера социального страхования может и за 3 недели не открыть.Та той щот открить напримєр занімає тижня 2, копійчата защитують тоже по 3 дня напримєр. Інтерфєйси скучні, услуг мінімум. Тоісь все мєдлєнно і пічально.
ЦА - цільова аудиторія, шуруєш - ну жопой крутиш чи шо там роблять обично? 🙄
Жарища і духотища... це не щитая душителів і охотніков за кошельками... пічаль...
Ну бєженцов же ж опрашували тоісь це їхнє мнєніє. І не мутні докУменти, нормальні вполнє🤷♀️. Ну у сравнєніі с нашими скучний напримєр.Для местного 2 недели или для беженца? Я могу открыть счёт онлайн буквально за минуты, а человек без внятных доков и номера социального страхования может и за 3 недели не открыть.
Что значит деньги "засчитывают 3 дня", не понял. "Интерфейсы скучные" - а Вы что, развлекаться на сайт банка ходите? Какие услуги вы не получаете в банке?
---
Честно не знаю что там делают, не пользуюсь, но одной и той же жопой крутить и получать деньги в течение длительного времени проблематично, на мой взгляд.
Может нужно иметь какую то особую ****, не такою как у всех остальных, или крутить каждый раз как то особенно, иначе **** примелькается и платить перестанут. Может я не прав.
Якій же це плюс? У шубі не пофорсиш, на лижах не встрянеш в сугробі, комін не розтопиш.. 🤷♀️Зими немає, то є великий плюс. І сьогодні я вам вже підказав спосіб сберегти ваш гаманець.
В Альпах жить харашо... особєнно у швейцарських ага...😳Можна їздить у відпуску в Альпи чи навіть в Галіфакс. Вы не вклеювали канадську візу?
Насчьот кошилька я зрозумів.
...качани на онліфанс викладує,тим і живе на донати від дамочєк😂На работу не ходите совсем, чи шо....
Или пенс, как я? На форуме, с утра до ночи, как на работе 😁😁😁
А я Королева Англии. 😁Хожу на работу
Работа ответственная и опасная....качани на онліфанс викладує,тим і живе на донати від дамочєк😂
+Про Галіфакс не читав, але вірю вашому опису і можу сказати, що Торонто не набагато краще. Хіба, що ведмедів нема.
А шо хлопці на оплочувану ескурсію за 3000 кадсів вже мотались?😁Галифакс ебаный хутор, Торонто село - Канада то вообще деревня. Там спиваться хорошо. Амиго советую !
Хочеця отвітить "ай не *****", но я ж куртульна вчона дєвочка ...🤦♀️😁Я ****. Я ж жыголо - хто мне такие бабки даст
Здрасьте. Я Камилла.Не *****. На том свете ХФ нету - дохлая ты корга
В ваших?Женщина, вы в акаунтах запутались?
...мабуть я помилився про ірландця,схоже на Хідра такиВ ваших?
...байдуже,ви ото як мухи,плодитись і швидко дохнитеВ мене для тебе погані новини. Але можеш спробувати ще раз.
...байдуже, не пнися,сходи краще вздрочни на камеруНаскільки швидко?
...повторюєшся,збережи у архів для майбутніх розсилокТобі потім надіслати відос?
Католический.Это католический чувак Патрик или протестантский?