Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Та той щот открить напримєр занімає тижня 2, копійчата защитують тоже по 3 дня напримєр. Інтерфєйси скучні, услуг мінімум. Тоісь все мєдлєнно і пічально.

ЦА - цільова аудиторія, шуруєш - ну жопой крутиш чи шо там роблять обично? 🙄
Для местного 2 недели или для беженца? Я могу открыть счёт онлайн буквально за минуты, а человек без внятных доков и номера социального страхования может и за 3 недели не открыть.

Что значит деньги "засчитывают 3 дня", не понял. "Интерфейсы скучные" - а Вы что, развлекаться на сайт банка ходите? Какие услуги вы не получаете в банке?

---

Честно не знаю что там делают, не пользуюсь, но одной и той же жопой крутить и получать деньги в течение длительного времени проблематично, на мой взгляд.

Может нужно иметь какую то особую ****, не такою как у всех остальных, или крутить каждый раз как то особенно, иначе **** примелькается и платить перестанут. Может я не прав.

Жарища і духотища... це не щитая душителів і охотніков за кошельками... пічаль...
Для местного 2 недели или для беженца? Я могу открыть счёт онлайн буквально за минуты, а человек без внятных доков и номера социального страхования может и за 3 недели не открыть.

Что значит деньги "засчитывают 3 дня", не понял. "Интерфейсы скучные" - а Вы что, развлекаться на сайт банка ходите? Какие услуги вы не получаете в банке?

---

Честно не знаю что там делают, не пользуюсь, но одной и той же жопой крутить и получать деньги в течение длительного времени проблематично, на мой взгляд.

Может нужно иметь какую то особую ****, не такою как у всех остальных, или крутить каждый раз как то особенно, иначе **** примелькается и платить перестанут. Может я не прав.
Ну бєженцов же ж опрашували тоісь це їхнє мнєніє. І не мутні докУменти, нормальні вполнє🤷‍♀️. Ну у сравнєніі с нашими скучний напримєр.
Яке ще длітєльне время?? Нацарюю сто рублів та втечу (с)😳

Зими немає, то є великий плюс. І сьогодні я вам вже підказав спосіб сберегти ваш гаманець.
Якій же це плюс? У шубі не пофорсиш, на лижах не встрянеш в сугробі, комін не розтопиш.. 🤷‍♀️
Я свій кошильок не оддам нікОму сіньйор, даже врємєнно.

Можна їздить у відпуску в Альпи чи навіть в Галіфакс. Вы не вклеювали канадську візу?
Насчьот кошилька я зрозумів.
В Альпах жить харашо... особєнно у швейцарських ага...😳

Це ви так шутите про той Галіфакс???? Ви шо не читали якій то ужас, діра і вєдмеже захолустьє з дебілами ??? 🤷‍♀️
Ну і візи нема, да😳

На работу не ходите совсем, чи шо....
Или пенс, как я? На форуме, с утра до ночи, как на работе 😁😁😁

Про Галіфакс не читав, але вірю вашому опису і можу сказати, що Торонто не набагато краще. Хіба, що ведмедів нема.
+
Галифакс ебаный хутор, Торонто село - Канада то вообще деревня. Там спиваться хорошо. Амиго советую !
А шо хлопці на оплочувану ескурсію за 3000 кадсів вже мотались?😁

Шо ви тута хлопці развлікаєтесь?🥱

Як дазєр з Махаммадом появяться, скажіть їм шоб замутили у Мюніху тусич який, діаспорянок кадрить. Оно ж вдвох веселіше, навроді добрий-злий коп - один білий ***** і хам, другий чорненький ботанєг в ачьочках. Тєма должна работать як швайцер цайтен😁👍

У нас завтра отмечают День Святого Патрика, все толпой прут в центр (Downtown) веселиться, реку красят в зелёный цвет и т. д. Это кроме всего остального. Развлечений хоть отбавляй.

Это католический чувак Патрик или протестантский?
Католический.

1710512462353.webp

Назад
Зверху Знизу