Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Если она этот товар брать и не собирается, то нахуя ей прям в лицо им тыкать?
Такими навязчивым даже нигеры и бегунки на Барабане не были.
Ну послі ваших откровєній про латіносок і кого ще там тачками і пачками, то як то страшно , ізвініть 🤷‍♀️

...схоже на вічно голодного,недоїдаючого вершкового масла епік компа

Я вас, Анжеліка, просто спитав, ви хочете знати моє им'я, яке написано в моєму внутрішньому паспорті?
Я не казав, що я маю лише внутрішній паспорт. В мене ще є два закордонних, біо і звичайний. В біометрії є штамп про виїзд.
Такіе дела.
Ок) так напишете?

Дуже хочу спитати, як Гаїті, але боюсь потрапити в незручне становище з цим питанням, бо зовсім не слідкував за подіями у її житті після того, як вона поїхала до Польщі.
...напиши їй у лічку,можливо вона теж не закрита

Я так пойняла шо речь об їхніх услугах. Ну тоісь то, шо дома всьо занімає минути, тута - неділями ждать. Іщо і пісьма всякі і т д

Яка??? Вичислив свою ЦА і шуруєш 😳🤷‍♀️
Чего в Европе нужно неделями ждать от банков? Не представляю.

В банке главное

1. надёжность, чтобы средства не пропали (были застрахованы государством)

2. ликвидность, чтобы был мгновенный доступ к своим деньгам (с какими то заранее оговорёнными исключениями)

3. прибыльность депозитов (чтобы банк платил высокий процент на вклады)

4. дешевизна базовых услуг, желательно чтобы обычные услуги были бесплатными, в обмен на какой то минимум на счету и т. д.

5. наличие экзотических услуг (типа электронных трансферов по всему Миру) за резонные цены.

Всё остальное вторично.

Конечно качество электронных интерфейсов наверное имеет значения, но я не встречал банков где с этим плохо.

...

Что такое ЦА? Куда "шуруешь"?

...хлопці, подрочіть вже один одному, а далі,може продовження буде, розгоните свою тоску

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу