Статус: Офлайн
Повідом.: 28115
Повідом.: 28115

Не знаю шо це🤷♀️То з Двача пішло.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не знаю шо це🤷♀️То з Двача пішло.
Ну послі ваших откровєній про латіносок і кого ще там тачками і пачками, то як то страшно , ізвініть 🤷♀️Если она этот товар брать и не собирается, то нахуя ей прям в лицо им тыкать?
Такими навязчивым даже нигеры и бегунки на Барабане не были.
Я била молода, мнє билі нужни дєньгі! (с)Після ваших откровєній про онліфанс мені також стало страшно, не ображайтеся, будь ласка, Анжеліка.
Тіко шо у гуглі подивилась. Ну, горами мене не удивить🤷♀️Анжеліка, а ви бачили гору у вигляді ******, Ла ***** називається?
Ви мені ваше імя у прошлой жизні лучче напишіть. Я не розтріпаю, просто шоб понімать для себе ху єсть ху.Анжеліка, а ви бачили
На форумі канєш. Про пашпорт непойняла. Ви через Тісу плили з чим прийдьотся?🙄Нік на форумі із прошлой жизні чи імя у українському внутрішньому паспорті?
С внутрішнім пашпортом??Ні, не через Тісу, через Шегені/Медика на Пшемишль їхав на потязі.
Ок) так напишете?Я вас, Анжеліка, просто спитав, ви хочете знати моє им'я, яке написано в моєму внутрішньому паспорті?
Я не казав, що я маю лише внутрішній паспорт. В мене ще є два закордонних, біо і звичайний. В біометрії є штамп про виїзд.
Такіе дела.
Та вроді нітТак, вам напишу.
Але, нажаль, у вас пп досі закриті.
І шо?Так, вам напишу.
Але, нажаль, у вас пп досі закриті.
Та то я так, ошиблась 😁Що ви маєте наувазі?
...напиши їй у лічку,можливо вона теж не закритаДуже хочу спитати, як Гаїті, але боюсь потрапити в незручне становище з цим питанням, бо зовсім не слідкував за подіями у її житті після того, як вона поїхала до Польщі.
...хрен вишли,можливо сподобається, познайомитесьЯ стидаюся, мы з нею не знайомі.
...та ладно,на дрочерських форумах же зависаєшЯ не такий, хрен не висилаю.
...можете один одному з другом подрочити,раз баби не даютьВперше чую, що ХФ дрочерський форум. На інших не зависаю.
А що за форуми такі? Друг питає.
Чего в Европе нужно неделями ждать от банков? Не представляю.Я так пойняла шо речь об їхніх услугах. Ну тоісь то, шо дома всьо занімає минути, тута - неділями ждать. Іщо і пісьма всякі і т д
Яка??? Вичислив свою ЦА і шуруєш 😳🤷♀️