Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Не дуже дорого.
Проїзд в автобусі безкоштовний.
Цукор 1.40 кг
Молоко 1 л
Мальборо чи Кемел 5
Бензин чи соляра ~1.5
Світло десь 30 на міс
Газ десь 15 на міс
Інтернет 25
Телефон 10
Нові ноути від ~230 якщо з віндой, я собі купував за 529.
В українському ресторані з 5 вечора до 5 ранку компанією 4-15 персон можна пити, їсти в три горла за 20 євро с рила.

В містах, що далеко від моря дешевше в рази аренда, купівля житла, але нічого нема, роботи нема, магазинів нема, виликих лікарень, ресторанів, транспорту нема.
Нот бед. А шо за робота? Отелі-ресторації? І чого ж в бєжанських чатіках тіко хрєнові отзиви про Гішпанію?

1.7 сейчас. На заправках в маринах дешевле. Кстати, лайфхак. А как ты в Марбелье без машины то? Там расстояния конские?

:girl:
Screenshot 2024-03-09 191131.webp

Отето поворот хлопці... або када до конця ТЗ остався 1 год, а дойч на А2😁

Вкладення

• Screenshot_20240309-171838_Telegram.webp
    Screenshot_20240309-171838_Telegram.webp
    44.1 КБ · Перегляди: 29
Я б хотіла сіньйора женіха послушать всьо таки😳

Отето поворот хлопці... або када до конця ТЗ остався 1 год, а дойч на А2😁
Та то товариш просто не знает, что жениться не обязательно. Достаточно немке хорошо присунуть и завести бебика. Вариант сотка с минимальной головний болью.

В тему про ухилянтов. Реальная история 100%

1710010921461.webp

Та то товариш просто не знает, что жениться не обязательно. Достаточно немке хорошо присунуть и завести бебика. Вариант сотка с минимальной головний болью.
а найти тетку которая согласится на бебика от понаеха с Украины ниразу не квест?

Я чомусь вважав, що для ХФ юзер 34 років то зелений юнак. Мені і самому завжди подобались жінки пострарше.
Вибач, якщо тебе чимось образив.
А тобі скільки рочків?
Ну разві можна дєвочкам такі вопроси задавать??? 🤷‍♀️ трошки старшенька, як вам нравиться 😳 до пєнсії ще лежати в гамаку і лежати 😥

Назад
Зверху Знизу