Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
В Штатах на тачках даже специально ремни детей сидящих пристегивать.
И сидушка убирающаяся пластиковая.
Когда дети не сидят, сидушка поднята и закрывает дыры для ног, шоб не вываливались мелочи.

Что-то типа такого:

toddler-in-shopping-cart-stock.jpg
Україна - не відстала країна. Як би кому там не вважалося

Т.е. вы считаете нормальным - продать за копейки всю страну? У нас заказчики - строительные фирмы строить не могут, хотя местные ноют, что жилья не хватает или новую дорожную развязку необходимо построить, т.к. старая вообще не актуальна. Хотели социальный комплекс построить на 40 домов, что бы решить вопрос с очередью на соц.жилье, а хрен там. Не будет у города 40 домов, потому, что владелец одного из участков захотел за свои несколько метров овер, чем дофига, хотя то, что ему предлагали, хватило бы и внукам, но жадность - она такая. Т.ч. так и будут расти цены вверх из-за невозможности свежей застройки. За столетний курятник в @бенях от 450к просят 🤦‍♀️
Чим це відрізняється від того випадку, коли земля тіпа державна (або комунальна), а гроші за виділення землі йдуть не державі (громаді)?

В Штатах на тачках даже специально ремни детей сидящих пристегивать.
Когда дети не сидят, сидушка поднята и закрывает дыры для ног, шоб не вываливались мелочи.

Что-то типа такого:

Ахаха, в Харькове такие в Таврии, все (и я) там вещи возят, ниразу не видел там детей, вот мы неандертальцы.

О, отримується, що не все так однозначно?
Я думаю, шо канєшно🤷‍♀️ ужасов в розказах канадійців я зовсім не побачила. Вапще. Скоріше жахливих жителів мегаполісу в селі. Ну так в селі/ райцентрі за 150 км від Ха все теж саме, тіко автобус є, а зп в 10т щитається удачною.
В Штатах на тачках навіть спеціально ремні дітей сидячих пристегивать.
Коли діти не сидять, сидушка піднята і закриває дири для ніг, шоб не вивалились мелочі.

Що-то типу такого:

В нас тоже такі єслі шо😁. Рєчь шла про те шо дтей з грязними ногами і собак тягають в самій корзині, а не так як на фото🤷‍♀️

Дитячою сидушкою людина без дитини взагалі не користуватиметься, вона її просто відкидати не буде.
Хіба шо сумку поставити, якщо влізе.
Воно ж для дітей задумано, на сидушках надпис максимум 15 кг, це вага дитини на увазі мається.
Я обьяснила🙂

У нас возят и собак и детей в Росте и Классе. Ну и в детских машинках, но этодругое. :)
Поскльку я и корзинку редко беру, то не присматривалась где там что и как устроено.
Собаки декоративные понятно что - не больше пуделя. Могу и потутушкать в очереди у кассы. :)

І без залогу у 50 центів
1 та 2є і пристьобуються в рядочок. Ну речь була не за це, а за культуру іспользованія. То він даже не поняв шо можна прямо в тєлєгу когось ногами пхать. А очень даже можно і модно як ми знаєм😁

Дитячою сидушкою людина без дитини взагалі не користуватиметься, вона її просто відкидати не буде.
Хіба шо сумку поставити, якщо влізе.
Воно ж для дітей задумано, на сидушках надпис максимум 15 кг, це вага дитини на увазі мається.
...ви вважаєте, що я не бачив візочків у маркетах?🙂

Назад
Зверху Знизу