Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...принців мало і на всіх їх не хватає((с)

У знайомої різко змінилось життя в Дойчляндії. Майже рік працювала на швейному виробництві, а влітку вийшла заміж за ліванця з великої, заможної родини. питаю ну що як в тебе там, каже не повіриш, ціле літо каталась по Рейну, в чоловіка власна яхта. Питаю працюєш далі, ні каже, ця фабрика належить його якомусь двоюродному чи троюродному дядьку. У них родина це з десяток сімей а то й більше, звязаних близьким і далеким родством. На весіллі колона з лімузинів кілька разів обїхала район, весь рух зупинився. Кажу як так, а поліція, а вона каже а поліція носа боїться сунути, родина котролює весь район.
Аж не віриться, шо таке може бути в німеччині. Питаю прийматимеш мусульманство, аякже, каже, тепер виходжу тільки в хустці.
"Ей просто повезло!" (из анекдота)

Ми з Вами різний форум читаємо, чи тлумачні словники інші?
Так а ужаси там де? Студєнчеський кампус не обсуждаю, я хз так чи ні це, я в целом - ну 3 кафехи, ліс і т д - це ужас?🤷‍♀️

Ейнджел, Вам потрібно терміново перейняти досвід :)
Але, бачите, все одне з початку попрацювати прийдеться...
Ліванська сімья в платочку раді на яхті покататься? Ну уж дудкі!

Так а ужаси там де? Студєнчеський кампус не обсуждаю, я хз так чи ні це, я в целом - ну 3 кафехи, ліс і т д - це ужас?🤷‍♀️
А медицина? А немає роботи? А копійки, що платять? А ціни? А ідіоти навкруги?...
В нас з Вами дійсно різний форум :(

Пісі: а вапщет, отой мій допис про "неоднозначно" був про систему оподаткування :)

У знайомої різко змінилось життя в Дойчляндії. Майже рік працювала на швейному виробництві, а влітку вийшла заміж за ліванця з великої, заможної родини. питаю ну що як в тебе там, каже не повіриш, ціле літо каталась по Рейну, в чоловіка власна яхта. Питаю працюєш далі, ні каже, ця фабрика належить його якомусь двоюродному чи троюродному дядьку. У них родина це з десяток сімей а то й більше, звязаних близьким і далеким родством. На весіллі колона з лімузинів кілька разів обїхала район, весь рух зупинився. Кажу як так, а поліція, а вона каже а поліція носа боїться сунути, родина котролює весь район.
Аж не віриться, шо таке може бути в німеччині. Питаю прийматимеш мусульманство, аякже, каже, тепер виходжу тільки в хустці.
Їй майже сорок, а йому 22?

каже що їй там дуже подобається, а її сина підлітка прийняли як свого. Не уявляла, що в такій великій родині можуть бути такі теплі стосунки
Ще шахіда зроблять з нього. :) Такий білявенький шахидик буде.

Назад
Зверху Знизу