Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...взагалі, дєвачці треба опреділитися,що вона хоче,а так ми можемо їй тільки поспівчувати...

Я ще раз ізвіняюсь шо со своімі дєвачковимі глупостямі тута, тіко хотєла сказать усім хто переживає за мене, шо схема з наднизькою ціною в вторнічний вечер працює в обратну сторону... на той же напівпорожній самольот ціна вечером стала в 2 рази вища🤷
Просто шоб ви знали і не пользовалісь цим вредним совєтом
Сподіваюся, що Ви придбали квиток раніше й дешевше :)
В мене виникло питання, як Ви визначили, що літак напівпорожній...

...там є схема вільних місць
"Вільні місця" не завжди дорівнють квиткам, які ще не продані :)
У авіакомпаній можуть бути тарифи, за якими місця розподіляються довільно після відкриття реєстрації на рейс (наприклад, за 24 години до вильоту). Звичайно, можна купити відразу і місця додатково або вибрати тариф, де місця вже у ціні. Але деякі пасажири, намагаючись зєкономити, можуть чекати відкриття реєстрації, щоб отримати "безкоштовне" місце. І до цього часу "система" буде показувати наявність "вільних" місць.
Десь так :)

У авіакомпаній можуть бути тарифи, за якими місця розподіляються довільно після відкриття реєстрації на рейс (наприклад, за 24 години до вильоту). Звичайно, можна купити відразу і місця додатково або вибрати тариф, де місця вже у ціні. Але деякі пасажири, намагаючись зєкономити, можуть чекати відкриття реєстрації, щоб отримати "безкоштовне" місце. І до цього часу "система" буде показувати наявність "вільних" місць.
...може і так🙂

Сподіваюся, що Ви придбали квиток раніше й дешевше :)
В мене виникло питання, як Ви визначили, що літак напівпорожній...
Канєшно ніт, стала б я ото за ними слідити 😳 Кстаті наступний через 3 дні - в 2,5 раза дешевше🤯
Ну як... тіпа бронюєш і тобі показує де можна вибрать пусте місце😳 Я прочитала Ваш коментар, але система не пропускає далі бронювання без вибору місця, тому скорше за все це таки заняті реально🤷‍♀️

Канєшно ніт, стала б я ото за ними слідити 😳
:-)
Кстаті наступний через 3 дні - в 2,5 раза дешевше🤯
Ну як... тіпа бронюєш і тобі показує де можна вибрать пусте місце😳 Я прочитала Ваш коментар, але система не пропускає далі бронювання без вибору місця, тому скорше за все це таки заняті реально🤷‍♀️
Тому й написала, що "не завжди" :) Таке здебільшого у бюджетних авіакомпаній.

Доречі, відсутність на час бронювання "super light тарифу" не говорить про те, що його не могло бути раніше :)

Але це все "теорія", бо нам невідомі ні авіакомпанія, ні рейс, який Ви дивитеся :-)

...треба брати чували і їхати до аеропорту, може шара прокате😂

Тому й написала, що "не завжди" :) Таке здебільшого у бюджетних авіакомпаній.

Доречі, відсутність на час бронювання "super light тарифу" не говорить про те, що його не могло бути раніше :)

Але це все "теорія", бо нам невідомі ні авіакомпанія, ні рейс, який Ви дивитеся :-)
Ми не іщем льогких путєй!😁

Ну які авіакомпанії можуть інтересувати африканських біжєнців? "Bomzh zhyrafiya airlines" 😁

IMG_2130914.webp

"Bomzh zhyrafiya airlines" 😁

Назад
Зверху Знизу