Так обговорювали ж дезинтерію... Ось і наслідкиВи можете припинить ****?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так обговорювали ж дезинтерію... Ось і наслідкиВи можете припинить ****?

Ох йопт...центровий? і втік в забугор... еххх.... гдє мої 17 лєт?Опять "с какова раёна".
С Гаспрома.![]()
Есть ещё незыблемое правило ХФ: мое слово должно быть последним!А зачем ты отвечаешь?
Существует такая концепция - "Не кормите троллей".

Та як півдня мене немає, то починається...то понос, то золотуха?♀️?Так обговорювали ж дезинтерію... Ось і наслідки![]()
Я не втiк, я переїхав.Ох йопт...центровий? і втік в забугор... еххх.... гдє мої 17 лєт?

Будешь уходить - потуши свет (с)Есть ещё незыблемое правило ХФ: мое слово должно быть последним!![]()

Ну все пра, коли ще **** робить, нормальні люди працюють, а не сидять за рахунок, все окЯ днём занята.
Кстати, и сообщение Татьяны про настроение англичан, тоже удалено. Ну не мной, это точно. Димокс убрал, наверно.
**** развели вы . Адвокат. ???
По хф-шному - втік ? тута переїзжі свахи не в почоті?Я не втiк, я переїхав.![]()
В следующий раз обговаривать лучше чуму. Бубонную.Так обговорювали ж дезинтерію... Ось і наслідки![]()

Тіко не зглазьте, заради святих...а то ж завтра субота, свободного часу більше?В следующий раз обговаривать лучше чуму. Бубонную.![]()
Тему немного почистили, и народ повеселился на остатках .Ну все пра, коли ще **** робить, нормальні люди працюють, а не сидять за рахунок, все ок
А нас рать менi на їх почот, особливо тих, що здебильше стурбовани за ****ов на шибеницi.По хф-шному - втік ? тута переїзжі свахи не в почоті?
Гасподь, я готовий. Пали!!!Тіко не зглазьте, заради святих...а то ж завтра субота, свободного часу більше?
Еххх.щас пєсню вспомнила... " Америка-разлучніца"? Може це про моє будуще??А нас рать менi на їх почот, особливо тих, що здебильше стурбовани за ****ов на шибеницi.
Ну, ради ребенка я бы тоже, наверное, выехала. Но ради родителя остаюсьЗнаєте, после сегодняшних фото мальчика и других детей возникает вопрос, что эти дети делают в стране с войной, тот ли это страх или эгоизм родителей, ставлю себя на место, я бы уехала, просто ради ребенка

Так, в мене скора дорогА, можна на будній день і шоб заторів не було))) якщо шо)))В следующий раз обговаривать лучше чуму. Бубонную.![]()
Цэ про мойэ прошлэ.Еххх.щас пєсню вспомнила... " Америка-разлучніца"? Може це про моє будуще??

У Вас есть бойфренд который улетит в Америку а Вас оставит?Еххх.щас пєсню вспомнила... " Америка-разлучніца"? Може це про моє будуще??
Суржик заразителен.Цэ про мойэ прошлэ.![]()
Угу.Суржик заразителен.