Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Ваше второе имя -Индиана Джонс?
Точно, он ( Харрисон Форд) , как и вы, по слухам , проживает с семьёй в Чикаго...
😁
Он родился в пригороде Чикаго Park Ridge в 15 мин. от меня, a сейчас живёт на своём ранчо в Вайоминге, ну и в Калифорнии у него дом.

Вот это дом где он родился:

1694524824458.webp

Нет, тетя, тогда не надо. Ступай с миром.
Отакої... півбороди нещіпаної осталось... а сеньйор в ігрушки іграє..комнату пообіцяв і шоколадку щодня... людоньки шож воно робиця????😭😭😭

Отакої... півбороди нещіпаної осталось... а сеньйор в ігрушки іграє..комнату пообіцяв і шоколадку щодня... людоньки шож воно робиця????😭😭😭
А зачем мне с бородой женщина? В цирке показывать?

А зачем мне с бородой женщина? В цирке показывать?
Всегда была уверена, что мусульманам нравятся женщины с усами/бородой. В инете даже целые архивы усатых гаремов гуляют.

Не надо, была бы большая - можно было б в цирке показывать. А так - ни туда, ни сюда.

Кароче хлопці, поки ви обсуждали мої ізюмінкі, чорний шарабан умчав мене в край великих камяних фігвамів з всякими штуками😍

Кароче .... чорний шарабан умчав мене в край великих камяних фігвамів з всякими штуками😍
Ви цією, як її, рослинкою, не бавилися би більше... Бо карета може на гарбуза обернутися :-) :-)

кока=кола, надо брать опытную, которая это все может умеет практикует

а не полжизни уговаривать бревно расшевелиться чтоб в сорок понять что темпераменты разные
  • оценить имеющиеся ресурсы
  • понять свои жизненные цели
  • понять свои ценности и потребности
  • на первых двух свиданиях задавать вопросы на определение ее ценностей и потребностей, про ее жизненные цели
  • сравнивать со своими ценностями, потребностями, целями и имеющимися ресурсами
  • выбрать праймери и предложить ей съехаться
  • через полгода посмотреть на нее
  • если все ок и радует, то жениться

попри європейсько американські масмедійні стереотипи, то є найбільш освічена мусульманська нація
Стереотипы или нет, насчёт "наиболее образованной мусульманской нации" я бы усомнился. С чего бы Ирану (персам - шиитам), по логике, быть таковой в наши дни?

...people achieving a secondary level of education or more are Kuwait (81%), Saudi Arabia (74%), Indonesia (70%) and Jordan (67%).

Ви цією, як її, рослинкою, не бавилися би більше... Бо карета може на гарбуза обернутися :-) :-)
...щось мені здається, що все прозаїчніше,то була екскурсія до місцевих замків

Та з каретою все ок, а от швидкість витрачання скляних бусин удручающа🤦‍♀️😁 тре шуга дєдді срочно шукать пока баланс ще положитєльний 😁

а які в тебе є "цінності" та потреби яких нема в інших людей? в чому полягає твоя винятковість
Закінчив універ (Електронік),виріс в Карпатах (люблю ліс,город,сад,поле,ітд),без шкідливих звичок,є своє житло "поки",знаю кілька мов,граю в теніс. Не люблю футбол та пиво. Обожнюю спокій,тишу,бувати на самоті ,+ кататися на велосипеді ,авто.
Не вірю в «половинки», всі люди — цілістні.
Копаюся трохи в особливостях характеру інтровертів і екстравертів, також довелося зіткнутися з особливостями аспергерів. Виявляється, ми надто погано розуміємо свій темперамент, і просто вважаємо себе диваками.
Дівчата інтроветри теж бувають, просто їх важче знайти. Якщо ви обоє соромʼязливі — ніхто ж не зробить перший крок. А ще прийміть, що такі дівчата дуже рідко користуються червоною помадою і великим декольте. Тобто не ведіться на зовнішність

Та з каретою все ок, а от швидкість витрачання скляних бусин удручающа🤦‍♀️😁 тре шуга дєдді срочно шукать пока баланс ще положитєльний 😁
...треба додому їхати для утримання балансу

Назад
Зверху Знизу