Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення

Вкладення

• 20230903_163109.webp
    20230903_163109.webp
    255.4 КБ · Перегляди: 35
Платят и в других странах. Даже в Испании получить можно различные пособия.
Платять, так, але ніде соціальщики не розкатують скільки завгодно куди завгодно. Працюючий "біженець" - то інша справа, не плутайте . Ну і те шо деякі хитрожопі співгромадяне на голову країні прихистку залазять - то відгукнеться, нажаль.

платят пособие, полностью оплачивают квартиру, страховку, курсы? та все бы уже поехали в Испанию при такой щедрости.

В Германии правила для украинцев точно такие же, как и для местных жителей. Кому не нравится - идет работает и ни перед кем не отчитывается.
Норвегія?

и там можно на пол года в Болгарию укатить и продолжать получать пособие?
Та ніде ніззя, я ж вище пану гішпанцю відповіла) а пані уу просто змішала все до кучі походу , бо вже заробляючий 6000є муш появився в історії🤷‍♀️

це да, потім виявиться, що і ніякого пособія вони не отримують, тому і їздять куда хочуть
Ну я так розумію, шо нарід подразумєває шо якшо українець оформляє десь ТЗ, то йому автоматично сипють плюшок повний чумадан. Але ж не всьо так однозначно😁

Та ніде ніззя, я ж вище пану гішпанцю відповіла) а пані уу просто змішала все до кучі походу , бо вже заробляючий 6000є муш появився в історії🤷‍♀️
Здрасти, приехали , мужа упоминала на форуме с начала войны, офицер «убежанец- обосранец». Вы невнимательны.
Зарабатывать начал в 2023, когда с бесплатной хаты попросили.

Здрасти, приехали , мужа упоминала на форуме с начала войны, офицер «убежанец- обосранец». Вы невнимательны.
Зарабатывать начал в 2023, когда с бесплатной хаты попросили.
Ну я ж і кажу шо не всьо так однозначно🙂 ну то якшо з соціалу скинули, то звичайно можуть кататься, якшо робота дозволяє. Тільки нафіга тоді хата за 2000 якшо півроку порожня стоїть? Це якто нелогічно🤷‍♀️ Чи в тій хаті папка заробляє поки домочадці на морях?

Останнє редагування:
Платять, так, але ніде соціальщики не розкатують скільки завгодно куди завгодно. Працюючий "біженець" - то інша справа, не плутайте . Ну і те шо деякі хитрожопі співгромадяне на голову країні прихистку залазять - то відгукнеться, нажаль.
Знакомые говорят - поселили их в каком-то селе. Они хотят переехать в город, а им не позволяют. Почему такое может быть?
Они социал получают? Я так понял - не получают, а за свои живут. Люди не бедные. Просто там у немцев какие-то квоты или требования куда сколько наших направить.

Знакомые говорят - поселили их в каком-то селе. Они хотят переехать в город, а им не позволяют. Почему такое может быть?
Они социал получают? Я так понял - не получают, а за свои живут. Люди не бедные. Просто там у немцев какие-то квоты или требования куда сколько наших направить.
Ну там є якась заморочка з прописками і їх змінами і скоріш за все вони таки соціальщики, раз така фігня. Якшо за свої - то це оренда і які там можуть бути квоти?

...якщо ти сам собі там знаходиш хату,маючи папери,ніхто тобі не може заборонити там жити,реєстрація має принципи звичайного декларування,зареєструвався по адресі і живи собі

Останнє редагування:
Ну я ж і кажу шо не всьо так однозначно🙂 ну то якшо з соціалу скинули, то звичайно можуть кататься, якшо робота дозволяє. Тільки нафіга тоді хата за 2000 якшо півроку порожня стоїть? Це якто нелогічно🤷‍♀️ Чи в тій хаті папка заробляє поки домочадці на морях?
Папка «убежанец»- айтишник, работает на удаленке. Жена с ребенком -социальщики. Сейчас семейство в Болгарии.

Останнє редагування:
не совсем так. внж по 24 параграфу выдают с привязкой к земле. и чтобы переехать, например, с Берлина в Мюнхен нужно разрешение иммиграционки.
не совсем так. внж по 24 параграфу выдают с привязкой к земле. и чтобы переехать, например, с Берлина в Мюнхен нужно разрешение иммиграционки....
не совсем так. внж по 24 параграфу выдают с привязкой к земле. и чтобы переехать, например, с Берлина в Мюнхен нужно разрешение иммиграционки.
Ці

...Цілком згоден

Папка «убежанец»- айтишник, работает на удаленке. Жена с ребенком -социальщики. Сейчас семейство в Болгарии.
Так для чого їм хата в Німеччині за 2000 яка порожня стоїть? Оформили б ТЗ в тій же Болгарії, платили тещі 300є і всім ок

Так для чого їм хата в Німеччині за 2000 яка порожня стоїть? Оформили б ТЗ в тій же Болгарії, платили тещі 300є і всім ок
В Болгарии не тёща, там мать убежанца.
За квартиру в Берлине, платят, может и какую скидку получили по-родственному.

В Болгарии не тёща, там мать убежанца.
За квартиру в Берлине, платят, может и какую скидку получили по-родственному.
Ок. Мені складно зрозуміти всі ці нєлєпі тєлодвіжєнія, тим більше для удальонщика🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу