Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Збирать чи їсти??? Я можу тільки їсти ...і то якшо мачо пригостять...не куплять же???😁
Свежие финики щас продаются.
Это как? Привыкла с детства клитор свой ******* с такой частотой, а потом требует чтобы и ****и её с такой частотой?
Ну типа частота зависит от потребности, а не потребность от частоты.

))По часті позітівки у багатьох провал, а так ми класні)
Та я з цим норм вроді, особливо якшо морду лиця розслабити трохи😁 а от спорт - уви і ах, при всьом бажанні... скажімо, легка фізкультурниця.

))По часті позітівки у багатьох провал, а так ми класні)
Я оце ще про дитячі майданчики хотіла добавити...шоб в тій темі натирателі форсунок не побили😁

Короче, не буду розпинатись за всіх, канєш, але з того шо я бачила, то дитячій майданчик - це не клаптик 3х3 серед человєйніков, де тицьнули якусь горку, качелю та простигосподі обпісяну пісочніцу... це саме майданчик в якійсь зоні відпочинку... десь типу як в Шевченко, тільки великий, з спец покриттям, загорожений, з каліткою, з фонарями, тувалєтами ( з унітазами і рукомийниками), урнами, без собак, випадково залізших алкашів або буйних підлітків, з лавочками і великим вибором всього шо дітям тре для пограться... тобто дитина не стоїть жде когось з тої горки, бо їх там 3 наприклад, і всі різні... і так в усьому... ну і це те місце , куди йдуть цілеспрямовано грати з дітями, тобто батьки на підхваті не лише у малявок...
Звісно шо це не моя вікова категорія, шоб наблюдати щодня, може навіть в таких місцях шось буває іноді... але отакі відмінності. 🙂

Та ви той ще троль :-)
Про майданчик - істина правда🙂 а так-то да, є грішок... зате он пан на фініки запросив, а другий - на бублики😁
Вже майже тур Європою, поки Фьодор там на жінок валківську бочку котить😁

:D та я мабуть теж відрізняюсь від більшості завсегдатаїв, віковою категорією :D щоправда її видно лише на обличчі.
Та то круті майдани :) в Харкові таких є, але зовсім трохи.
Та отож... хоча б один такий майдан на мікрорайоні - вай нот? Чисто, безпечно, просторно, норми гігієни, не тре під кущ дитину тягти пі-пі, не побіжить нікуди, бо загорожено...

тему читал не с начала, не в курсе где барышня. может наш родной город оберегает.

хотя в голове крутятся слова одной известной немецкой группы "Steck Bratwurst in dein Sauerkraut":D
"....Она была в Париже,
И я вчера узнал - не только в нем одном" (с) 😁

Як сказав недавно наш мер - я би вам поробив майданчики, але мені потім вискажуть, шо не на часі.
Так справа в тому шо цим майданчикам 100 год в обід ... Тобто ж можна було для людей це зробить давно, але... лавочок натикать та камаз піска вивалить простіше🤷‍♀️

Назад
Зверху Знизу